?>

13 yıl sonra çocuk sahibi oldular

Şanlıurfa’da çocuk hasreti çeken Aydemir ailesi, 13 yıl sonra çocuk sahibi oldu.

Sağlık - 2 yıl önce

Şanlıurfa merkezde yaşayan ve çocukları olmayan 35 yaşındaki Emin Aydemir ve Besra Aydemir çiftine kısır teşhisi konuldu.
Aydemir ailesi son olarak Harran Üniversitesi Hastanesine başvurdu.
Harran Üniversitesi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Doç. Dr. Mert Ulaş Barut’a muayene olan Aydemir ailesine Doç. Dr. Barut tarafından kısırlık tedavisi uygulandı. Yaklaşık 1 yıl süren tedavi sürecinin ardından Aydemir ailesi çocuk sahibi oldu.
Süreç ile ilgili açıklama yapan Harran Üniversitesi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Doç. Dr. Mert Ulaş Barut, "35 yaşındaki Emin ve Besra Aydemir çifti 13 yıl boyunca denedikleri tüm yöntemlere rağmen çocuk sahibi olamamışlardı. Hastanemize başvurdular. Bizde 1 yıllık bir tedavi süreci uyguladık. Başarılı bir tedavi sürecinin ardından ailemizin çocuk özlemi son buldu." dedi.
Barut, "İnfertilite tanısıyla tedavi sürecimize başladık. Tabi ki bu benim için çok zor bir süreçti. Çok şükür hastamız tedavi protokolümüze uyarak hızlı bir şekilde zaman kaybetmeyerek başarılı bir sonuca vardık." diye konuştu.
Her ailenin evlat sahibi olmasını istediklerini ifade eden Barut, ailelerin mutluklarını gördüklerinde kendilerinin de mutlu olduklarını, çocuk sahibi olmak isteyen ailelerin ümitlerini yitirmemesini, hastanemize başvuruda bulunmalarını istedi.
Emin Aydemir ve Besra Aydemir çifti, "Mert Umut" adını verdikleri çocuğunu 12 yıl sonra kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadıklarını, kendilerine çocuk hasretine son veren Harran Üniversitesi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Doç. Dr. Mert Ulaş Barut başta olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ettiler. 
Haftanın Öne Çıkanları

Diyarbakırlı öğrenciler gitmeseler de Uzay'a bağlandı!

2024-01-31 13:23 - Bilim ve Teknoloji

Gezeravcı'nın Dönüşü Hava Koşulları Nedeniyle Ertelendi

2024-02-03 13:06 - Bilim ve Teknoloji

Tarihi Zenginlikleri ve Kültürel Mirasıyla Diyarbakır'ın İncisi Silvan

2024-02-02 16:40 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Kültür ve Sanat Rüzgarı Şubat Ayında Esmeye Başlıyor

2024-01-30 13:43 - Diyarbakır

Diyarbakır'da 73 Yaşındaki 'Boyacı Mehmet Dayı' 46 Yıldır Aynı Noktada

2024-02-04 16:39 - Diyarbakır

Siirt Halkı İşgal Rejiminin Filistin Katliamlarına Dikkat Çekiyor

2024-02-03 15:05 - Bölge

O ilimizde 17 köy yolu ulaşıma kapandı

2024-02-04 14:32 - Bölge

Yapıcıoğlu: Filistin bizim değişmeyen gündemimiz

2024-01-31 11:42 - Siyaset

ANKA GÜCÜ SK şampiyonluk yolunda ilerliyor

2024-01-30 14:57 - Spor

HÜDA PAR'ın belediye başkan adaylarını tanıtacak

2024-02-01 08:26 - Siyaset

İlgili Haberler

Eskişehir’de ’Ebe-Gebe-Anne-Bebek Buluşması Etkinliği’ düzenlendi

09:51 - Sağlık

Hisarcık’ta ilk hastalıktan ari büyükbaş işletmesi için önemli adım

09:54 - Sağlık

Trabzon Şehir Hastanesi Yükseliyor: 900 Yataklı Dev Projede Açılış Yıl Sonu Hedefleniyor

13:08 - Sağlık

Uzmanlardan Kırım Kongo uyarısı

09:22 - Sağlık

Menteşe’de sağlıklı yaşam etkinliği

13:08 - Sağlık

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da Tehlikeli Yolculuk

12:10 - Diyarbakır

Dicle Üniversitesi’nde “Milli Teknoloji Atölyesi” Hizmete Girdi

12:00 - Diyarbakır

Havuz Başında Sıcak Sürpriz

11:53 - Diyarbakır

Dicle Üniversitesi’nden Yaz Dönemine Özel Spor Hamlesi

11:44 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Mezar Taşı Tartışması Boşanmayla Sonuçlandı

11:13 - Diyarbakır