?>

AK Parti İzmir Milletvekili Kasapoğlu, Kula’da iftar programına katıldı

Güncel - 1 yıl önce

Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, memleketi Manisa’nın Kula ilçesinde iftar programına katıldı.
Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kula ilçesine bağlı Sandal Mahalle Muhtarı Ahmet Gökçe’nin önderliğinde düzenlenen iftar programına katılmak üzere memleketi Kula’ya geldi. İftar programı öncesinde Sandal Mahallesi’nde protokol üyeleri tarafından karşılanan Kasapoğlu, yüzlerce vatandaşın bulunduğu mahalle meydanında hemşerileri ile kucaklaştı. Vatandaşlarla tek tek sohbet edip istek ve sorunlarını dinleyen Kasapoğlu, akşam ezanının okunmasıyla birlikte hemşerileri ile orucunu açtı. Programın açılış konuşmasını yapan Sandal Mahalle Muhtarı Ahmet Gökçe, davetini kırmayıp mahalleye teşrif eden Kasapoğlu’na teşekkür etti. Aldığı tüm görevlerde Kula’ya hizmet etmeyi bir şiar haline getirerek Kula’nın gururu olan Kasapoğlu’na hem Kula’ya hem de mahallesi Sandal’a yaptıkları hizmetler için teşekkür eden muhtar Gökçe, Kasapoğlu ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.
Mübarek ramazan aynın son günlerinde hemşerileri ile bir kez daha bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Kasapoğlu, önceki görevlerinde olduğu gibi şimdi de Kula’nın her bir karışına hizmet etmek için çaba gösterdiklerini söyledi. Kula’nın özellikle gençlerine daha çok hizmet borcu olduğunun altını çizen Kasapoğlu, son görev gününe kadar eğitimden spora, sağlıktan sosyal etkinliklere kadar birçok alanda Kula’ya hizmet getireceklerinin sözünü verdi. Kula’nın özel bir coğrafyaya sahip olduğunu belirten Kasapoğlu, Kula’nın kendisi için mana yüklü bir toprak olduğunu da sözlerine ekledi.
Kasapoğlu, Sandal Mahallesi’ndeki programın ardından teravih namazını kılmak için beraberindeki heyet ile birlikte ilçe merkezindeki Mehmet Akif Ersoy Camii’ne geçti. Kulalı hemşerileri ile birlikte teravih namazını eda eden Kasapoğlu, daha sonra ise ilçedeki yatırımları inceledi. Gençlik ve Spor Bakanlığı yaptığı dönemde depreme dayanıksız olarak tespit edilmesinin ardından yıkılan Tabduk Emre İlkokulu’nun 32 derslikli olarak yeniden inşa edilmesinde büyük emek harcayan Kasapoğlu, geçtiğimiz ay içerisinde eğitim öğretim faaliyetlerine açılan Tabduk Emre İlkokulu’nda incelemelerde bulundu.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Bismil'de elektrik direğine çıkan çiftçi hayatını kaybetti

2025-03-24 12:05 - Diyarbakır

Silvanspor Kadrosunu Güçlendiriyor

2025-03-27 14:41 - Diyarbakır

Altınordu’da Sami Satılmış ameliyat oldu

2025-03-25 16:23 - Spor

Diyarbakır’ın Ulaşım Devrimi: Raylı Sistem 2025’te Başlıyor

2025-03-26 14:00 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Çörek Baharatlar Tezgahlarda

2025-03-24 12:31 - Diyarbakır

Samsun’da Kadir Gecesi’nde camiler doldu taştı

2025-03-27 01:13 - Güncel

Bayburt’ta Kadir Gecesi dualarla idrak edildi

2025-03-27 08:52 - Güncel

Vali Eldivan İl Özel İdaresi personelleriyle iftar programında bir araya geldi

2025-03-27 08:58 - Güncel

Yüksekova Kızılay Şubesi, Kadir Gecesi’nde vatandaşlara ikramda bulundu

2025-03-27 09:08 - Güncel

Okullarda ikinci ara tatil bugün başlıyor

2025-03-28 00:16 - Güncel

İlgili Haberler

Orman Kanunu’nda Yeni Düzenleme

13:33 - Güncel

İş makinesinin darbesiyle 6 katlı bina yerle bir oldu

09:50 - Güncel

ADÜ Rektörü Kent, devam eden çalışmaları inceledi

09:53 - Güncel

Bilecik’te emekli olan polis memuru Taner’e plaket takdim edildi

09:53 - Güncel

Meteoroloji'den 19 İl İçin Sarı Kodlu Uyarı

10:29 - Güncel

Günün Manşetleri

Tarihe Işık Tutan Kareler

22:33 - Diyarbakır

Diyarbakır dahil 4 ile sıçrayan olayda 2 ölü

22:15 - Diyarbakır

Bekir Ayaz’dan Millî Takım Tepkisi: “Bu Bir Futbol Meselesi Değil, Memleket Meselesidir”

21:35 - Diyarbakır

Diyarbakır Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden YKS Adaylarına Soğuk Su Desteği

21:29 - Diyarbakır

Diyarbakır Sıvasında Altın Sezon: Bismil Ovasında Buğday Hasadı Yüzleri Güldürüyor

21:23 - Diyarbakır