?>

Bağlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor

Diyarbakır’da AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun göreve gelmesiyle çehresi değişen ilçe, cumartesi günü kenette gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bekliyor.

Siyaset - 4 yıl önce

Sedat IRMAK

Yakın zamana kadar olumsuz görüntülerle gündeme gelen Diyarbakır’ın kalbi Bağlar’da merkez ve kırsal yerleşim yerlerinin hepsine aynı anlayışla ayrım yapmadan hizmet götürdüklerini, bu değişimin taraflı, tarafsız herkes tarafından takdirle karşılandığını dile getiren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 3,5 yıl önce ile bugünü karşılaştırdıklarında büyük bir fark ortaya çıkmakta olduğunu söyledi.
AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu yenilikçi ve hizmet eksenli bir anlayışla hareket ederek bugüne geldiklerini kaydeden Başkan Beyoğlu, tüm enerjilerini sahada vatandaşla ulaşma ve hizmet alanındaki eksikleri gidermeye harcadıklarını söyledi. Hemen her alanda ciddi hizmet ivmesi yakaladıklarını belirten Başkan Beyoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılamak için de ayrı bir heyecan taşıdıklarını kaydetti.
Başkan Beyoğlu, “Kırsalda yeni yol yapma ve mevcut yolları revize etmede rekor başarı elde ettik. Merkezde asfaltlanmayan yer bırakmadık. Merkezde ve kırsalda üst yapı sorunlarını hemen hemen çözdük, var olan eksikleri de gidermek üzere yoğun gayret gösteriyoruz. Bölgenin oksijen deposu haline gelen park ve sosyal donatı projelerini hayata geçirdik. Eğitime devasa destekler sunduk. 70’ten fazla eğitim kursumuz var. Sosyal belediyecilikte tarih yazıyoruz. Her gün bizzat ziyaret ederek ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yarasına bir nebze merhem oluyoruz. Mahalle mahalle, semt semt gezerek gönüller kazanmaya gayret ediyoruz. 3,5 yılda başardıklarımızı tek tek anlatmaya çalışırsak buna zaman ve imkan yetmez. Devam eden projelerimiz var. Ama yetmez diyoruz. Son ana, son nefese kadar daha çok çalışacağız. Türkiye’de değişimin mimarı olan, Diyarbakır’ımıza özel önem veren ve şehrimizin tarihini değiştiren hizmetlerin öncüsü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir heyecanla bekliyoruz. Bağlar, mazlumların umudu, zalimlerin korkulu rüyası, halkın hizmetkarı liderimizi coşkuyla karşılamaya hazır. Tüm halkımızı cumartesi günü bu coşkuya katkıda bulunmaya davet ediyoruz” dedi.
Haftanın Öne Çıkanları

"Hipo hipo' hastalığı 13 yıllık evlat hasretine engel olmadı

2022-10-06 11:03 - Sağlık

13 askerin şehit olduğu terör saldırısı 15 yıldır hafızalardan silinmedi

2022-10-07 10:50 - Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sındırgı’dan Yağcıbedir Halısı hediye edildi

2022-10-09 09:18 - Siyaset

Açılışa özel indirimli bilgisayar için 3 saat kuyrukta beklediler

2022-10-10 12:08 - Ekonomi

Pandemi sonrası otel yatırımları aralıksız devam ediyor

2022-10-10 12:06 - Ekonomi

Şehrin Işıkları Yarışması’nı kazananlar belli oldu

2022-10-10 12:06 - Kültür Sanat

Tezek ateşinde pişen bu ekmek, bayatlamadan 1 yıl tüketilebiliyor

2022-10-10 12:05 - Ekonomi

Şifa deposu üzüm pekmezinin sofralara yolculuğu sürüyor

2022-10-10 17:15 - Sağlık

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri açıkladı!

2022-10-11 09:00 - Siyaset

Geri dönüşüme katkı sağlayan okula hediye

2022-10-10 17:15 - Eğitim

İlgili Haberler

6 vekil hakkında fezleke süreci

13:00 - Siyaset

6 Yeni Beldede Seçim Heyecanı

12:02 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlamlı hediye

09:29 - Siyaset

Depremin vurduğu Malatya’ya 35 milyarlık altyapı hamlesi

09:30 - Siyaset

MHP'den DEM Parti’ye bayram ziyareti

11:22 - Siyaset

Günün Manşetleri

Amedspor’dan Süper Lig Öncesi Kritik Hamle

17:43 - Diyarbakır

Bayramda Eğil’e Ziyaretçi Akını

16:00 - Diyarbakır

Basın Dünyasının Önemli İsimlerinden Vali Zorluoğlu’na Ziyaret

15:51 - Diyarbakır

Ahmed Arif büstü Sil Baştan

14:10 - Diyarbakır

Bahar Şenliği İçin Geri Sayım Başladı

13:57 - Diyarbakır