?>

Bakan Bak: "Ülkesinin değerlerini özümsemiş gençler istiyoruz"

Siyaset - 1 yıl önce

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Ülkesinin önemli değerlerini özümsemiş, vatanının büyümesini ve gelişmesiyle gurur duyan, onu heyecanla anlatan gençler istiyoruz" dedi.
Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesindeki gençlere yönelik toplantıda konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Gençlerin kendilerini ifade etmeleri. Biz böyle bir gençlik istiyoruz; fikirlerini anlatan ve paylaşan, bu coğrafyada güçlü kılmamızı sağlayan, tabii ki manevi değerine sahip ülkesinin önemli değerlerini özümsemiş, vatanının büyümesini ve gelişmesiyle gurur duyan, onu heyecanla anlatan gençler istiyoruz" ifadesini kullandı.

"Toplumsal bilincin artmasını istiyoruz"

Gençlerin birlik ve beraberlik duygularının gelişmesine büyük önem verdiklerini belirten Bakan Bak, Türkiye’nin deprem ülkesi olduğunu hatırlatarak, "O yüzden bütün gençlerimizin bu bilinçte olması için afet yönetimi ve dayanıklılık konusunda görüşler ortaya çıksın istiyoruz. Biz gençlerimizi 6 Şubat depreminde gördük. Sağımızda o gençleri gördük. Gençlerin heyecanını, çabalarını. O bilinci yaşamak gerekiyor. Yaşadığımız süreçler içerisinde yaşadığımız afet yönetimi ve dayanıklılık konusunda görüşlerin ve toplumsal bilincin artmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.
"O içerinizdeki ateşin yanmasına ihtiyacımız var"
Bakan Bak, "Gençlik kamplarımız, gençlik merkezlerimiz ile sahanın her tarafındayız. Bu bakanlık sizin. Sizlerin enerjisine ihtiyacımız var. Sizin çalışmalarınıza ihtiyacımız var. Sizin o içerinizdeki ateşin yanmasına ihtiyacımız var" diye konuştu.

"Gençlerimize inanıyoruz"

Bakan Bak, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Buraya gelmenizi ve Millet Kütüphanesi’ni görmenizi istedik. Buradaki çalışmaları yapmanızı istedik. Sizleri seviyoruz. Gençlerimize inanıyoruz. Enerjinize inanıyoruz. Ülkeyi sevdiğinizi biliyoruz. Ülkemiz için çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız. Bu ülkeyi çok seviyoruz. İnsanlarımızı seviyoruz. Sizlerle gençlerle güçlüyüz."
Bakan Bak, konuşmasının ardından gençler ile hatıra fotoğrafı çekildi.
Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Basketbol ING Erkekler Türkiye Kupası’nda olaylı yarı final

2025-02-15 00:07 - Spor

Diyarbakır'ın o ilçesinde 1 gün eğitime ara verildi

2025-02-12 10:51 - Diyarbakır

Batman'da kümes hayvanlarını telef eden yırtıcı kurt yakalandı

2025-02-17 15:06 - Bölge

Kocaköy ve Hazro’da da Eğitime ara verildi

2025-02-12 13:10 - Diyarbakır

Boluspor, Yalçın Koşukavak ile anlaştı

2025-02-12 15:52 - Spor

Diyarbakır'da Firari Deve Kuşu Bulundu

2025-02-16 14:25 - Diyarbakır

Bayburt Nazlı Şentürk Kızılay Anaokulunun uluslararası eTwinning projesinde çalışmalar başladı

2025-02-12 10:27 - Eğitim

Derbi öncesi hata yapmadı! Rize'de kazanan Galatasaray

2025-02-18 02:02 - Spor

Jose Mourinho’dan 5 değişiklik

2025-02-16 19:32 - Spor

Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı

2025-02-15 15:17 - Spor

İlgili Haberler

Terörsüz Türkiye sürecini Avrupa’ya anlatacaklar

10:52 - Siyaset

Beştepe’de Kritik Zirve Kabine Masasında Ekonomi ve Bölgesel var

08:25 - Siyaset

Adalet Bakan Yardımcısı Ayyıldız’dan Vali Aydoğdu’ya ziyaret

13:13 - Siyaset

Yeni seçilen muhtarlar mazbatalarını aldı

12:09 - Siyaset

Nilüfer’de güvenli gıda semineri

11:40 - Siyaset

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da Tehlikeli Yolculuk

12:10 - Diyarbakır

Dicle Üniversitesi’nde “Milli Teknoloji Atölyesi” Hizmete Girdi

12:00 - Diyarbakır

Havuz Başında Sıcak Sürpriz

11:53 - Diyarbakır

Dicle Üniversitesi’nden Yaz Dönemine Özel Spor Hamlesi

11:44 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Mezar Taşı Tartışması Boşanmayla Sonuçlandı

11:13 - Diyarbakır