?>

Çocuklar gecede Anzele'de yüzmenin keyfini çıkardı - VİDEOLU

Diyarbakır’da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle çocuklar Anzele suyunda yüzerek serinliyor. Karanlığı aldırış etmeyen çocuklar tehlikeye adeta davetiye çıkarıyor.

- - 3 yıl önce

Basra sıcaklarının etkisi altında olan Diyarbakır’da gündüz termometreler 47 dereceyi gösterirken, sıcaklar akşam da etkisini 35 derece seyrinde devam ettiriyor. Merkez Sur ilçesinde sıcaktan bunalan çocuklar, tarihi Anzele suyuna akşam da girerek serinliyor. Anne ve babası su kenarında otururken kendisinin yüzdüğünü belirten İnci Güneş, akşamları Anzele suyunda yüzmenin daha da keyifli olduğunu dile getirdi. Güneş, “Her gün sabah akşam demeden gelip Anzele suyunda serinliyorum. Akşamları annem ve babamla birlikte, onların kontrolünde yüzüyorum. Havalar Diyarbakır’da çok sıcak. Akşamları Anzele suyunda yüzmek daha güzel oluyor. Çünkü akşam sıcağı bazen daha da bunaltıyor.” dedi.

Sabah iş, akşam Anzele

Gündüzleri işte çalıştığı için Anzele suyuna giremediğini belirten Bilal Genç, akşam mesai bitiminde ilk işinin buraya gelmek olduğunu ifade etti. Genç, kimi zaman aile kontrolünde kimi zaman da arkadaşlarıyla Anzele suyuna girdiğini ifade ederek şunları kaydetti:
“Diyarbakır’daki sıcaklardan çok bunaldık. Her gece Anzele suyuna gelip serinliyorum. Gündüzleri çalıştığım için Anzele suyuna girme fırsatım olmuyor. Annem ve babam gitme diyor ama ben yine de geliyorum. Bizim ev gece de sıcak olduğu için Anzele suyuna geliyorum. Anzele’nin suyu çok güzel ve buz gibi. Kimi zaman Anzele’ye babamla kimi zaman da arkadaşlarımla geliyorum.”
Haftanın Öne Çıkanları

Özel Dünya Park Hastanesi hizmet vermeye başladı

2023-08-09 12:54 - Sağlık

Meksika’dan gelen arama köpeği Proteo unutulmadı

2023-08-12 12:50 - -

O ilimizde sıcaklık 55 dereceyi gösterdi - VİDEOLU

2023-08-14 20:01 - -

Komşuluk, hayatı kolaylaştırıyor

2023-08-11 19:36 - -

Diyarbakır’da 42 görme engelli vatandaş geziye gönderildi

2023-08-11 19:47 - -

O ilimiz sıcaklıkta rekor kırdı

2023-08-11 19:09 - -

Tarih ile lezzetin buluştuğu yemek: Kilis tava

2023-08-09 13:43 - -

DİSKİ su tasarrufu için toplandı

2023-08-09 17:11 - -

DİYARBAKIR 3 TM DE KAPALI ŞALT BİNASINA AHŞAP ÇATI YAPILMASI İŞİ

2023-08-11 03:00 - Resmi ilanlar

Cuma hutbesi; Rahmet ve bereket vesilemiz: Sıla-i Rahim

2023-08-11 13:42 - -

İlgili Haberler
Günün Manşetleri

Diyarbakır’da Akaryakıt Fiyatları 66 TL’yi Geçti

22:51 - Diyarbakır

Dicle Kaymakamı Mustafa Atış’tan Polislerle İftar Buluşması

22:36 - Diyarbakır

Çüngüş’te Otomobil Bariyerlere Çarptı

20:59 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Yardıma Giderken Kaza

20:50 - Diyarbakır

Bağlar’da İşçileri Taşıyan Minibüs Duvara Çarptı: 12 Kişi Yaralandı

20:35 - Diyarbakır