?>

Cüneyt Arkın Okçuluk Spor Salonu, Keçiören’de hizmete girdi

Spor - 1 yıl önce

Keçiören’de hizmete giren Cüneyt Arkın Okçuluk Spor Salonunun açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Mesut Özarslan, "Burada nice Mete Gazoz’ların da yetişmesini Allah’tan niyaz ediyoruz" dedi.
Keçiören Belediyesi tarafından sporun yaygınlaştırılması amacıyla Ovacık Mahallesi’nde, Cüneyt Arkın Okçuluk Spor Salonu hizmete açıldı. Açılış törenine, Keçiören Belediyesi Başkanı Mesut Özarslan, Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu ile federasyon üyeleri, Olimpiyat Şampiyonu Milli Okçu Mete Gazoz ve protokol üyeleri katıldı. Açılışın ardından Keçiören Belediye Başkanı Özarslan, Milli Okçu Gazoz’a plaket takdim etti.
"Nice Mete Gazoz’ların da burada yetişmesini Allah’tan niyaz ediyoruz"
Törende konuşan Keçiören Belediye Başkanı Özarslan, "Bizim için önemli olan bu tesislerin vatanımıza milletimize gelecek nesillere aktarılması ve kazandırılması. Çünkü böyle tesislerimiz olursa yetişecek nesillerimiz daha dinamik, daha zeki, daha çevik bir yapı içerisinde gelecek nesilleri oluşturur. Bunun bilinci içerisindeyiz. Geçmişte bu binayı bize kazandıran Gençlik ve Spor Bakanlığımıza da teşekkürü borç bilirim. Bu güzel, güzide spor tesisimizde milli ata sporumuzu hem burada yar etmenin hem gelecek nesillere aktarılmanın gururunu yaşıyoruz ve aynı zamanda teşrifleri ile bizi onurlandıran nice Mete Gazoz’ların da burada yetişmesini Allah’tan niyaz ediyoruz. Bu sporcular bizi uluslararası arenada temsil edecekler, en güzel başarılara imza atacaklar ve bu gördüğünüz şanlı Türk bayrağını Allah’ın izniyle en yükseklere çektirecektir" diye konuştu.
"Bu tesis, Türkiye için de sporumuz adına da güzel bir adım oldu"
Olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz ise spor salonunu incelediğini ve iyi sporcuların burada yetişeceğine inandığını söyleyerek, "Bu tesis, Türkiye için de sporumuz adına da güzel bir adım oldu. Burada benim gibi benden çok daha başarılı yeni sporcuların yetişeceğine inancım tam. Tesisin içini gezme şansımız oldu. Çok güzel bir tesis, çok başarılı bir tesis oldu. İnşallah daha niceleri, daha nice büyüklerini görürüz. Buralarda daha nice ülkesini seven, sporunu seven sporcular yetişir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı’ndan huzurevine anlamlı ziyaret

2025-02-07 11:07 - Güncel

Türkiye’nin ilk astronotu Gezeravcı’dan ’popüler yanlış figürlerin peşinden gitmeyin’ uyarısı

2025-02-04 14:32 - Güncel

Acarkent köyünün bataklık ve fay hattı üzerine kurulduğu iddiası

2025-02-08 09:28 - Güncel

Galeria Sitesi 'Galeria Yaşam Merkezi' Olarak Yeniden İnşa Edilecek

2025-02-04 16:55 - Diyarbakır

ABD’ye ait 2 adet F-35 savaş uçağı Japonya’ya acil iniş yaptı

2025-02-05 11:32 - Dünya

Yöresel ürünler yoğun ilgi gördü

2025-02-03 15:25 - Bölge

Büyükçekmece’de sis içinde gün batımı kartpostallık manzara oluşturdu

2025-02-02 10:13 - Güncel

900 rakımlı kar altındaki köyde yaşama mücadelesi

2025-02-08 16:38 - Güncel

Hantepe Köy Okulu Yenilendi

2025-02-05 11:01 - Diyarbakır

Bismil Pamuk Çayı'nda inceleme

2025-02-06 14:21 - Diyarbakır

İlgili Haberler

Tekirdağlı minik judocu, Türkiye üçüncüsü oldu

13:05 - Spor

Elif Naz Kara’nın yeni hedefi dünya şampiyonluğu

13:13 - Spor

Esra Bayrak, uzun atlamada şampiyonu olarak dünyada 2. sıraya yükseldi

15:45 - Spor

Mustafa Gürsel: "Gereken dersleri çıkartıp, önümüze bakacağız"

10:33 - Spor

Silvan Masa Tenisi’nde Tarihi Başarı: 3. Lig Bileti Geldi

10:59 - Spor

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da Osmanlı Aynalarına Yoğun İlgi

13:28 - Diyarbakır

Diyarbakır'da İngilizce Destekli Eğitimle Uluslararası Kariyer Fırsatı

13:10 - Diyarbakır

Dicle Üniversitesi Sürekli Eğitimde Bölgenin Lokomotifi Oldu

13:06 - Diyarbakır

Tarihi ve manevi mirasa gönüllü sahip çıkıyor

12:40 - Diyarbakır

Diyarbakır'ın En İşlek Caddesinde Büyük Tehlike

12:36 - Diyarbakır