?>

DİYARBAKIR’DA BAYRAM ALIŞVERİŞİNİN KALBİ SAKARYA CADDESİ’NDE ATIYOR

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun girişimleriyle iki yıl önce sokak ve cephe sağlıklaştırma çalışmaları yapılarak modernize edilen Diyarbakır’ın günlük ticaretteki kalbi Sakarya Caddesi, belediye tarafından sağlanan düzen ve şık görüntüsüyle Kurban Bayramı öncesinde her gelir grubundan vatandaşın rağbet ettiği açık alan alışveriş merkezi haline geldi.

Güncel - 4 yıl önce

 

Bölgedeki esnafları ziyaret ederek alışverişe gelen vatandaşlarla samimi ve neşeli sohbetler gerçekleştiren Başkan Hüseyin Beyoğlu,”Bu güzel caddemizin  vatandaşlarımızın rahatlıkla alışveriş ve yine esnafımızın huzur içerisinde iş yaptığı bir bölge haline gelmesinden dolayı son derece mutluyuz.”dedi.
CADDENİN HUZURU BELEDİYE EKİPLERİ TARAFINDAN SAĞLANIYOR
Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesi sınırları içerisinde yer alan tarihi Sakarya Caddesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kentte alışverişin kalbinin attığı bölge haline geldi. Her gelir grubundan vatandaşın bütçesine hitap eden giysi ve temel ihtiyaç ürünlerinin görücüye çıktığı caddenin belediye tarafından modernize edilerek ferah ve huzur veren bir görüntüye kavuşması bölgede bulunan esnaflar kadar alışverişe aileleriyle beraber gelen vatandaşları da memnun ediyor. Bağlar Belediyesi zabıta ekipleri aracılığıyla caddenin düzen ve huzurunu sağlıyor. Vatandaşları ve esnafları rahatsız eden şikayetlere anında müdahale ediliyor. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla görevlendirilen ekipler günün her saatinde denetim ve kontroller gerçekleştiriyor.

 

BAŞKAN BEYOĞLU, BAYRAM ÖNCESİNDE MEMNUNİYET TURUNDA
Başkan Hüseyin Beyoğlu, bayram öncesinde zabıta ekipleriyle beraber caddede huzur ve memnuniyet turuna çıktı. Esnafları ziyaret ederek sorun ve talepleri olup olmadığını soran Beyoğlu, alışverişe gelen vatandaşların da çeşitli konulara ilişkin görüşlerini aldı. Vatandaşlarla neşeli sohbetler gerçekleştirerek eski bayramlar üzerine nostalji  yapan Başkan Beyoğlu,caddenin modernize edilmesinin günlük alışverişe rahat nefes aldırdığını söyledi. Beyoğlu,”Vatandaşlarımızın huzur içerisinde alışveriş, esnafların da sağlıklı koşullarda iş yaptığına şahit olmak bizi memnun etti. En küçük şikayet ve talepleri bile değerlendiriyoruz. Biz milletimizin huzuru için buradayız. Bayram alışverişinin huzurlu şartlarda yapılması için her türlü önlemi almış durumdayız. Bütün vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla gelip alışverişlerini yapıyor.” dedi.
Haftanın Öne Çıkanları

ÇATOM’dan 200 kişiye sağlık taraması

2022-06-30 00:00 - Sağlık

SANKO Üniversitesi SHMYO’da ilk mezuniyet heyecanı

2022-06-28 00:00 - Eğitim

Gönüllü öğretmenler, öğrencileri sınava hazırlıyor

2022-06-29 00:00 - Eğitim

Maymun çiçeği hakkında bilinmesi gerekenler

2022-06-30 00:00 - Sağlık

GAÜN Sosyal Bilimler MYO’da mezuniyet sevinci

2022-06-28 00:00 - Eğitim

Ömründe bir kere çiçek açan sabır otu Denizli’de ortaya çıktı

2022-07-01 00:00 - Güncel

GAÜN İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerini mezun etti

2022-06-27 00:00 - Eğitim

Jandarmanın suya atlayıp boğulmaktan kurtardığı yaşlı adam gözyaşlarına hakim olamadı:

2022-07-04 00:00 - Güncel

Ahlat’ta 29 çiftçi için yüzde 50 hibe destekli elma bahçesi kuruldu

2022-06-28 00:00 - Ekonomi

Bulanık’ta yaz Kur’an kurslarına büyük ilgi

2022-06-29 00:00 - Eğitim

İlgili Haberler

Kavurucu sıcakta ekmek mesaisi

10:50 - Güncel

Kahramanmaraş’ta 15 Temmuz anma etkinlikleri şehitlik ziyaretiyle başladı

11:46 - Güncel

Ürün tespit çalışmaları sürüyor

11:49 - Güncel

15 Temmuz’da şehitler unutulmadı

11:52 - Güncel

15 Temmuz şehidi, 10’uncu yıl dönümünde mezarı başında anıldı

11:55 - Güncel

Günün Manşetleri

Yangında Biçerdöverini Kaybeden Çiftçiye Diyarbakırlılar El Uzattı

15:03 - Diyarbakır

Dicle Üniversitesi'nde Yaz Tatili Sporla Değerlendiriliyor

14:25 - Diyarbakır

Diyarbakır'da AVM Çıkışında Feci Kaza

14:03 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Bisikletli Kadına Taksi Çarptı

13:58 - Diyarbakır

Merve Nur'un Babası şikayetini yeniden yaptı

13:56 - Diyarbakır