?>

Emekli evi üyeleri, tabiat parkında buluştu

Mersin'de emekli evi üyeleri, kuyuluk tabiat parkı'nda düzenlenen etkinlikte bir araya geldi..

Kültür Sanat - 1 yıl önce

Mersin’de emekli evi üyeleri, Kuyuluk Tabiat Parkı’nda düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Doğa yürüyüşüne çıkan emekliler, sohbet edip birbirleriyle tanışma fırsatı buldu.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren emekli evleri, düzenlenen çeşitli etkinliklerin yanı sıra gerçekleştirilen gezi programlarıyla emeklilerin sosyal yaşamları canlandırırken, doğa ile iç içe vakit geçirerek sağlıklı zaman geçirmelerine imkan sağlanıyor. Bu kapsamda Mezitli, Yenişehir ve Halkkent’teki emekli evi üyeleri, Kuyuluk Tabiat Parkı’nda düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Piknik havasında geçen etkinlikte, yemeğin ardından doğa yürüyüşüne çıkan emekliler, sohbet edip birbirleriyle tanışma fırsatı buldu. Gün boyunca düzenlenen çeşitli etkinliklerle eğlenen katılımcılar, unutulmaz bir gün geçirdi. "Emeklilerimiz etkinliklere ciddi katılım gösteriyor"

Büyükşehir Belediyesi Emekli Evleri Sorumlusu Ertuğrul Bozkurt, gerçekleştirdikleri etkinliklerinin süreceğini belirterek, "Mersin merkezde bulunan tüm emekli evi üyelerini Kuyuluk Tabiat Parkı’na getirdik. Burada yürüyüş yaptılar, eğlendiler, yemeklerini yediler, keyifli vakit geçirdiler. Önümüzdeki günlerde Anamur ve Tarsus’ta da bu etkinlikleri yapacağız" dedi.

Çeşitli etkinlik programlarıyla emekli evleri üyelerini evlerinden çıkarıp sosyalleşmelerini sağladıklarını ifade eden Bozkurt, "Onların sosyal anlamda da yoksunluklarını gidermek gibi bir derdimiz var. Emeklilerimiz, yapılan etkinliklere ciddi katılım gösteriyor" diye konuştu. Emekliler, faaliyetlerden memnun

Halkkent Emekli Evi üyesi Zihni Akıncı, Büyükşehir Belediyesinin emeklileri düşünerek birçok etkinlik gerçekleştirdiğini belirterek, "Biz, emeklilere sahip çıkan bu etkinliklerle çok mutlu oluyoruz" dedi.

Mezitli Emekli Evi üyelerinden Zübeyde Aytaç da emekli evinin hizmetlerinden memnun olduğunu dile getirerek, etkinlik sayesinde tabiat parkında bir araya gelerek arkadaşlarıyla sohbet ettiklerini anlattı.

Yenişehir Emekli Evi üyesi Hüsne Öner ise etkinlik sayesinde insanların bir araya geldiğini ifade ederek, "Evlere kapanmışız, komşuluk hayatı da bitmiş. Günümüzde bunun gibi etkinlikler insanlar için çok güzel oluyor" diye konuştu.
HABER KAYNAĞI :İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şans Aramak Artık Daha Pahallı!

2025-01-19 12:08 - Ekonomi

Diyarbakır'da yarıyıl tatili başladı

2025-01-17 16:03 - Diyarbakır

Ergani’de Feci Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

2025-01-20 10:44 - Diyarbakır

Hamo Ağa Spor İlçe şampiyonu oldu

2025-01-20 10:22 - Diyarbakır

Maç anlatırken kalp krizi geçiren Arıkan, hastaneye kaldırıldı

2025-01-19 21:33 - Güncel

Şırnak’ta sofralara ulaşan tahin su değirmeninde işleniyor

2025-01-19 09:38 - Güncel

Uzmanlar Uyarıyor!

2025-01-20 14:50 - Diyarbakır

Diyarbakırspor Antalya Kampını Tamamladı, Hedef Şampiyonluk

2025-01-20 14:44 - Diyarbakır

Diyarbakır'dan kutsal topraklara umre heyecanı

2025-01-20 13:28 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Kar hasreti ne zaman bitecek!

2025-01-23 14:32 - Diyarbakır

İlgili Haberler

İmam Hatip Lisesi’nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı

01:42 - Kültür Sanat

Ramazan sahnesinde Alp Arslan rüzgarı

11:30 - Kültür Sanat

Koza Han’da masalar geri döndü, vatandaş yeniden tarihle buluştu

09:52 - Kültür Sanat

"Orman Koruyucuları" hem eğlendirdi hem öğretti

10:29 - Kültür Sanat

Uçakta Sıcak Lahmacun Dönemi Başladı

12:10 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

DTSO açıkladı: Türkiye’nin Irak ihracatı düşüşte

05:39 - Diyarbakır

Çermik’te Okullarda Deprem Tatbikatı

19:40 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Seyir Halindeki Tır Alevlere Teslim Oldu

19:36 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Modern Bağcılığın Geliştirilmesi Projesi

16:41 - Diyarbakır

Jandarma KADES uygulaması tanıtıldı

15:18 - Diyarbakır