?>

Gedik Piliç’ten A+ gıda güvenliği

Ekonomi - 1 yıl önce

Tavukçuluk sektörünün lider kuruluşlarından Gedik Piliç, 2018 yılından bu yana her yıl gerçekleşen düzenli denetimlere ilaveten 2024 yılı sonunda habersiz olarak gerçekleşen denetimde de BRCGS Küresel Gıda Güvenliği Standardı sertifikasyonundaki aldığı başarılı sonuç ile derecesini A+ olarak taçlandırdı.
Sektörünün öncü kuruluşlarından biri olarak Gedik Piliç, BRCGS Küresel Gıda Güvenliği Standardı Sertifikasyonu ile uluslararası bir gözlem merkezi tarafından A+ olarak derecelendirildi.
Global ölçekte 130’dan fazla ülkede gıda güvenliği ve kalite yönetimi alanlarında referans standartlarından biri olarak benimsenen BRCGS, gıda işletmelerinin güvenilirliği ve izlenebilirliği açısından önem taşıyor.
2024 yılında BRCGS belgesine ek olarak FSC 22000 denetiminden de başarı ile geçen Gedik Piliç, kaliteden ödün vermeyen ve tesiste üretilen her ürünü öncelikle kendisi tüketen anlayışla hem iç süreçlerini iyileştirmeye devam ediyor hem de tüketicilere güvenilir ürünler sunarak sektörde fark oluşturuyor. Bu denetimler gıda güvenliği ve kalitesi konusunda kendini geliştirmek ve sektördeki uluslararası gelişmeleri yakından izleyerek aksiyon almak açısından Gedik Piliç tarafından öğreten ve geliştiren bir sistem olarak benimseniyor.
Gedik Piliç tarafından hem gıda güvenliği hem de sürdürülebilirlik alanlarında titizlikle yönetilen süreçler ve yapılan yatırımlar ile elde ettiği bu başarılı sonuçlar şirketin emin adımlarla ilerlemesine katkıda bulunuyor.
Gelişen teknolojik sistemler ve inovasyonlardan faydalanarak, hem altyapısını geliştirmeye, hem de nitelikli ve katma değer oluşturan ürünler üretmeye yönelik yatırımları ile büyümeye devam eden Gedik Piliç, sürdürebilirlik politikaları çerçevesinde attığı ve atacağı adımlarla doğaya ve insana saygılı lider Gıda Firması olarak inovatif ürünlerle ilerlemeyi hedefliyor.
Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Galeria Sitesi 'Galeria Yaşam Merkezi' Olarak Yeniden İnşa Edilecek

2025-02-04 16:55 - Diyarbakır

ABD’ye ait 2 adet F-35 savaş uçağı Japonya’ya acil iniş yaptı

2025-02-05 11:32 - Dünya

Merkezefendi’de buz pateni coşkusu devam ediyor

2025-02-03 20:27 - Spor

Türkiye’nin ilk astronotu Gezeravcı’dan ’popüler yanlış figürlerin peşinden gitmeyin’ uyarısı

2025-02-04 14:32 - Güncel

Diyarbakır'da Sosyal Konut Hamlesi Başlıyor

2025-02-03 14:37 - Diyarbakır

Bismil Alibey Ortaokulu Öğrencilerinden Kaymakam Hasar’a Ziyaret

2025-02-06 12:15 - Diyarbakır

Büyükçekmece’de sis içinde gün batımı kartpostallık manzara oluşturdu

2025-02-02 10:13 - Güncel

Hantepe Köy Okulu Yenilendi

2025-02-05 11:01 - Diyarbakır

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Baysal'dan açıklama

2025-02-02 14:51 - Diyarbakır

Talisca: "Fenerbahçe için daima elimden geleni yapacağım"

2025-02-06 01:33 - Spor

İlgili Haberler

Atalık tohumlar toprakla buluştu, üreticiye can suyu oldu

10:52 - Ekonomi

Ford Otosan Craiova Fabrikası’nda 1 milyonuncu Ford Puma üretildi

13:02 - Ekonomi

Akaryakıta Yeni Zam Kapıda

11:58 - Ekonomi

Fındık fiyatlarındaki düşüş sürüyor

23:05 - Ekonomi

Motorinde 7 TL’yi Aşan Düşüş Gündemde

10:11 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da El Emeği Eserler Görücüye Çıktı

14:17 - Diyarbakır

Basın Dünyasının Önemli İsimleri Diyarbakır’da Buluştu

13:05 - Diyarbakır

Ergani'deki Kanlı Arazi Kavgasında Flaş Gelişme

12:46 - Diyarbakır

Aldığı Sıfır Araç Kabusa Döndü

12:40 - Diyarbakır

Güneydoğu’nun Kapadokya’sı Keşfedilmeyi Bekliyor

12:31 - Diyarbakır