?>

Kahta Belediyesi’nden personel memnuniyet araştırması

Siyaset - 2 yıl önce

Adıyaman Kahta Belediyesi’nde yapılan personel memnuniyet araştırma sonuçları belediye birim müdürleriyle paylaşıldı.
Kahta Belediyesi tarafından hizmet kalitesini arttırmak amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, geçtiğimiz günlerde Prof. Dr. Mahmut Kaya liderliğindeki proje ekibi tarafından personele yönelik yapılan “Personel çalışma şartları ve memnuniyet anketi araştırması” sonuçları birim müdürleriyle paylaşıldı.
Kahta Belediyesi meclis toplantı salonunda Prof. Dr. Mahmut Kaya tarafından sunumu yapılan toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.
Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde Prof. Dr. Mahmut Kaya liderliğindeki proje ekibi tarafından mesai arkadaşlarımıza yönelik yapılan anket uygulaması ve odak grup görüşmesinin sonuçları değerli hocamız tarafından birim müdürlerimiz ile paylaşıldı. Belediyenin kurumsal hizmet ve faaliyetlerine etkinlik ve verimlilik kazandırmak amacıyla hayata geçirilen anket çalışması, çalışanların üst yönetimden beklentilerini tespit etme, çalışma ortamını iyileştirme ve personel memnuniyetini ölçmeye yönelik başlıkları içermekte. Sunum sonrası zayıf ve güçlü yönlerimizi görme imkanı oldu. Çalışmaya emek veren Prof. Dr. Mahmut Kaya hocamıza ve ekibine ayrıca ankete katılım sağlayan tüm mesai arkadaşlarıma ve toplantıya katılan birim müdürlerimize teşekkür ediyorum. Araştırma sonuçları ve öneriler belediye faaliyetlerimizin kalitesini arttırmak için bize rehber olacaktır” dedi.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Diyarbakır'ın Kültürel Mirası: Delilo ve Halay

2025-01-26 16:04 - Diyarbakır

Tarihi Ön Gözlü Köprü, Hafta Sonu Yoğunluğu Yaşıyor

2025-01-26 12:18 - Diyarbakır

Yeşilay’da Mehmet Suat Arvas güven tazeledi

2025-01-27 11:42 - Güncel

Diyarbakır'da Şehir Hastanesi’nin Kaba İnşaatı Tamamlanmak Üzere

2025-01-29 11:15 - Diyarbakır

Diyarbakır, Depremdeki Riskli Bölgelerde Nerede Yer Alıyor?

2025-01-26 13:42 - Diyarbakır

Yapay Zeka ve Biyoteknoloji Birleşiyor

2025-01-26 14:33 - Bilim ve Teknoloji

Seçer: "Mersin 2026 yılında 3 ayrı katlı kavşağa kavuşacak"

2025-01-26 12:52 - Güncel

Diyarbakır’ın 2023 Nüfusu: İlçe İlçe Güncel Veriler

2025-01-26 13:36 - Diyarbakır

Mazıdağı Fosfat Spor’da üçüncü teknik direktör değişikliği

2025-01-25 14:07 - Spor

Arapkent Köyü Muhtarı Mehmet Emin Kutluay Hayatını Kaybetti

2025-01-30 12:03 - Diyarbakır

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kosova Başbakanı Kurti ile görüştü

23:33 - Siyaset

Emine Erdoğan, Brezilya Devlet Başkanı’nın eşi Silva ile görüştü

23:46 - Siyaset

Ali İhsan Yavuz’dan Ağrı’da seçim ve anayasa mesajı

23:53 - Siyaset

Bakan Yumaklı, Erzincan’da gençlerle buluştu

01:15 - Siyaset

Soylu: 1960 Darbesi Batı’nın Katliamıdır

14:40 - Siyaset

Günün Manşetleri

54 Bin Kilometrelik Kültür Yolculuğu: Koçerlerin Hikâyesi Kitap Oldu

15:33 - Diyarbakır

Melik Ahmet Caddesi'nde Kaldırım İşgali Tepkisi: Yayalar Geçmekte Zorlanıyor

15:28 - Diyarbakır

Diyarbakır Dahil 81 ilde düzensiz göç denetimi

12:16 - Diyarbakır

Diyarbakır’da bahçe modası değişti

11:59 - Diyarbakır

Diyarbakır’da kış hazırlığı hızlandı

10:49 - Diyarbakır