?>

Kars’ın yeni otogar görselleri büyüledi

Kars Valisi/Belediye Başkanı Türker Öksüz’ün girişimleriyle yapımına başlanan otogarın görselleri vatandaşları büyüledi..

Ekonomi - 4 yıl önce

Kars’ta uzun yıllardan beri eksikliği görülen modern Şehirlerarası Otogar’ın yapımına başlandı. Vali/Belediye Başkan vekili Türker Öksüz’ün girişimleriyle yeniden projelendirilen otogarın ihalesi yapılarak, kısa sürede ilk kazma da vuruldu.

Bağlantı yollarının da yapımına başlandığı otogarın görselleri Kars Valiliği’nce sosyal medyada yayınlandı. Sosyal medyada yayınlanan görseller kısa sürede binlerce insan tarafından paylaşılırken, vatandaşlar, otogar projesini hayata geçiren Öksüz’e teşekkür etti.

“Karslılardan çok Kars’ı düşünüyor” Kars/Valisi Türker Öksüz’ün özellikle son dönemde kentti inşaat alına çevirdiğini ifade eden vatandaşlar, “Vali Kars’ı Karslılardan daha çok düşünüyor. Kars’a hizmet etme aşkıyla yanıyor. Şehirde kayma vurmadık yer bırakmadı. Uzun yıllar hizmete, daha doğrusu doğru dürüst hizmete hasret kalmıştık. Valimiz bizlere istenildiğinde çok şey yapılacağını gösterdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Allah yardımcısı olsun” dediler.

“Otogar Kars’a yakışmıyordu” Her gün yüzlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Kars’a mevcut otogarın yakışmadığına dikkat çeken vatandaşlar, “Otogar şehre yakışmıyordu. Hem çok ters bölgedeydi, hem de çok kötü görünümdeydi. İçerisi sokak köpekleriyle doluydu. Bizler Kars’a geldiğimizde ilk otogarı görüyorduk. İlk intiba çok kötüydü. Sosyal medyadan yeni otogarın görsellerini gördük. Çok güzel, tarihe kente yakışır bir otogar olacak. Açıkçası bizleri heyecanlandırdı. İnşallah kısa sürede yapımı tamamlanarak Gazi Kars’a hizmet verir” diye konuştular. Öte yandan Yeni Şehir Mahallesi’nde yapımına başlanan otogarın bağlantı yollarında yoğun çalışma başlatıldı. Otogar binasıyla birlikte yürütülen çalışmaların kış mevsimine kadar büyük çoğunluğunun tamamlanması hedefleniyor. Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, çalışmaları yakından takip ediyor.

Haftanın Öne Çıkanları

Diyarbakır'da gece çalışan belediye otobüslerinin sayısı arttırıldı

2022-08-17 00:00 - -

Elazığ’da çürük hayvansal ürünler ele geçirildi

2022-08-18 00:00 - -

Teknoloji bağımlılığı çocuk ve gençlerin sağlığını tehdit ediyor!

2022-08-20 00:00 - Sağlık

Ailelerin evlat mücadelesi bin 75'nci gününde

2022-08-13 00:00 - Güncel

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar milli otomobil GÜNSEL ile test sürüşü yaptı

2022-08-13 00:00 - Ekonomi

Bingöl’de çıkan orman yangını büyümeden söndürüldü

2022-08-16 00:00 - Güncel

Para, pul, iğne, yüzük: Bu midelerde ne ararsanız var

2022-08-13 00:00 - Sağlık

Kazada ölen yolcunun kimliği tespit edildi

2022-08-14 00:00 - Güncel

’Akıllı ilaç’ kanser hücrelerini kendiliğinden öldürüyor

2022-08-20 00:00 - Sağlık

Türk bayrağının üzerine basarak video çeken kişi Bağcılar’da yakalandı

2022-08-13 00:00 - Güncel

İlgili Haberler

Kuru meyve ihracatında hedef pazar Hindistan

13:54 - Ekonomi

Gümrüklerde 81 milyar 970 milyon liralık kaçakçılık önlendi

12:19 - Ekonomi

Bu elma dalından kopartıldıktan sonra 6 ay boyunca tüketilebiliyor

12:20 - Ekonomi

Kocaelili çiftçinin biberiyesi kozmetik ürününe dönüşüyor

12:25 - Ekonomi

Bereketli hasatta kavun tarlada kilosu 10 TL’den alıcı buluyor

10:31 - Ekonomi

Günün Manşetleri

TEKNOFEST Diyarbakır’da

15:00 - Diyarbakır

Diyarbakır’da öğretmen önlüğü mesaisi

14:58 - Diyarbakır

Diyarbakır’da öğrencilerin baba dediği esnaf: Tek isteği var

14:56 - Diyarbakır

Dicle’de Gaziler Günü’nde anlamlı buluşma

14:42 - Güncel

Çermik’te Ahilik Haftası’nda esnaf buluşması

12:21 - Diyarbakır