?>

KUTO Yönetimi Aydın İl Emniyet Müdürü Erdoğan ve İl Kültür Turizm Müdürü Demir’le görüştü

Siyaset - 2 yıl önce

Kuşadası Ticaret Odası Yönetimi, Aydın İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve Aydın İl Kültür ve Turizm Müdür V. Ahmet Demir’i ziyaret etti.
İlk olarak Aydın İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan’ı makamında ziyaret eden Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Bülent İlbahar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seydi Yıkılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Hibeti Zeytin ve Murat Boranalp; geçtiğimiz aylarda atanarak göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Erdoğan’a hayırlı olsun dileklerini iletti.
Bir turizm bölgesi olan Kuşadası’nda güvenlik ve huzur ortamının korunmasında emniyet teşkilatına çok önemli görevler düştüğünün vurgulandığı ziyarette, aynı zamanda Kuşadası ile ilgili genel sorunlar da dile geldi. Son zamanlarda artan motor sayıları ve ölümlü kazalarla birlikte denetimlerin daha da sıklaştırılması, özellikle kuryelere eğitim verilmesi gündeme gelirken, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ın dile getirdiği bir başka konu ise sezon yaklaşırken belli noktalarda asayiş kontrollerine devam edilmesi ile trafik planlamaları ve otopark sorunu oldu.
Özellikle yaz aylarında nüfusu çok fazla artan Kuşadası’nda, emniyet teşkilatının personel sayısı eksikliği konusunda, mutlaka artışa gidileceğini söyleyen İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ile birlikte yapılabilecek sosyal sorumluluk projeleri hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. Kadın Destek Uygulaması (KADES), madde bağımlılığı, siber saldırılar gibi konularda seminerler düzenlenerek, Kuşadası Ticaret Odası üyelerine ve ilgili personellerine bilgilendirme yapılması gündeme geldi.
Kuşadası Ticaret Odası Yönetiminin Aydın İl Kültür ve Turizm Müdür V. Ahmet Demir’i ziyaretinde, gündem maddesini yangın konusu oluşturdu.
Yaklaşan sezon öncesi turizm kenti olan Kuşadası’nda otellerde devam eden denetimler, yeni kurulan ve faaliyetlerine devam eden iş yerlerinin bu konuda sahip olması gereken belgeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu, itfaiye uyumluluk raporunun önemi vurgulandı.
Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan tarafından, yakın zamanda KUTO ve KODER işbirliğinde Kuşadası Ticaret Odası’nda yapılan Yangın Eğitimi ve gördüğü yoğun ilgi hakkında bilgi verilen ziyarette; yangın hakkında bilinçlenmenin sadece iş yerleri için değil, evler ve siteler için de önemi vurgulandı.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Peynirciler Uyardı: Ucuz değil doğal ürün tercih edin

2025-02-03 13:09 - Bölge

Türkiye’nin ilk astronotu Gezeravcı’dan ’popüler yanlış figürlerin peşinden gitmeyin’ uyarısı

2025-02-04 14:32 - Güncel

Galeria Sitesi 'Galeria Yaşam Merkezi' Olarak Yeniden İnşa Edilecek

2025-02-04 16:55 - Diyarbakır

ABD’ye ait 2 adet F-35 savaş uçağı Japonya’ya acil iniş yaptı

2025-02-05 11:32 - Dünya

Hobi olarak başladı geçim kaynağı oldu

2025-02-01 10:42 - Ekonomi

Büyükçekmece’de sis içinde gün batımı kartpostallık manzara oluşturdu

2025-02-02 10:13 - Güncel

Kanser tedavisinde en etkili yöntem: Bilimsel ve kanıta dayalı tedavi yöntemleri

2025-02-06 13:03 - Sağlık

Bismil Alibey Ortaokulu Öğrencilerinden Kaymakam Hasar’a Ziyaret

2025-02-06 12:15 - Diyarbakır

Bismil Pamuk Çayı'nda inceleme

2025-02-06 14:21 - Diyarbakır

Hantepe Köy Okulu Yenilendi

2025-02-05 11:01 - Diyarbakır

İlgili Haberler

Bakan Göktaş: Terörsüz Türkiye, huzurun, bereketin, birlik ve beraberliğin hakim olduğu bir Türkiye demektir

10:26 - Siyaset

Darende’de tarih ve kültür üzerine anlamlı buluşma

10:07 - Siyaset

SON DAKİKA: AK Parti Sur İlçe Başkanlığına Mücahit Alakuş atandı

17:55 - Siyaset

Bakan Gürlek’ten Adaletin Yüzyılı mesajı

15:41 - Siyaset

Başkan Çavuşoğlu’ndan Çıtak ve Kıralan Atıksu Arıtma Tesisi müjdesi

10:14 - Siyaset

Günün Manşetleri

Çocukların ilk gün heyecanına Mehmet Cansız da ortak oldu

17:00 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Gazze’nin hikâyesi tuvalden tarihe taşındı

16:14 - Diyarbakır

Çermik’te 300 öğrenciye okul çantası ve futbol topu desteği

14:44 - Diyarbakır

Diyarbakır'da yasa dışı bahis operasyonu: 10 şüpheli gözaltında

14:41 - Diyarbakır

Diyarbakır’da esnaftan örnek davranış

14:36 - Diyarbakır