?>

Palandöken Belediyesi Türk Musikisi Topluluğu’ndan kaset şarkıları konseri

Palandöken Belediyesi Türk Musikisi Topluluğu, nostaljik kaset şarkılarından oluşan özel bir konserle vatandaşlarla buluştu. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte salonu dolduran vatandaşlar, unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşadı. Türk Musikisi Topluluğu, sahne performanslarıyla katılımcıları adeta mest etti.

Kültür Sanat - 1 yıl önce

Konserde, Türk müziğinin efsane isimlerinden derlenen eserler solistler tarafından seslendirildi. Selami Zengin, İbrahim Tatlıses’in "Ayağında Kundura", Burcu Yalçın, Selami Şahin’in "Seninle Başım Dertte", Eda Aytiş, Burhan Çaçan’ın "Sende Kaldı Yüreğim", Emirhan Karcı, Ferdi Özbeğen’in "Dilek Taşı", Aslıhan Dumlu, Coşkun Sabah’ın "Hatıram Olsun", Sevcan Durmuş, Emrah’ın "Götür Beni Gittiğin Yere", Mahmut Kıvanç, Orhan Gencebay’ın "Akşam Güneşi", Hacer İçoğlu, Ferdi Tayfur’un "Huzurum Kalmadı", Elif Buse Er, Ferdi Tayfur’un "Hatıran Yeter", Ümit Turan, Hüseyin Altın’ın "Dargınım", Kubilay Perdakçıoğlu, Müslüm Gürses’in "Mutlu Ol Yeter", Okşan Durmaz, Cengiz Kurtoğlu’nun "Yorgun Yıllarım", Elif Ece Nalbantoğlu, Hakan Taşıyan’ın "Doktor", Özgür Çelikoğlu ise Ferdi Tayfur’un "İçim Yanar" adlı eserlerini seslendirdi.
Ayrıca koro, İbrahim Tatlıses’ten "Mavi Mavi", "Allah Allah", "Gülüm Benim", Müslüm Gürses’ten "Hangimiz Sevmedik", Ferdi Tayfur’dan "Ben de Özledim" gibi nostaljik eserleri hep birlikte yorumladı.

Başkan Sunar’a teşekkür

Konserin ardından vatandaşlar, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar’a sanata ve sanatçılara verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Sanatçılara sahip çıkan ve muhteşem bir müzik topluluğu oluşturan Başkan Sunar için, "Erzurumlu sanatçılara destek veren ve onları bir araya getirerek kültürel ve sanatsal etkinliklere öncülük eden Belediye Başkanımıza gönülden teşekkür ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Sunar’ın mesajı

Başkan Muhammet Sunar ise konser sonrası yaptığı açıklamada, Koro Şefi Selçuk İçoğlu başta olmak üzere sahne alan tüm sanatçılara ve yoğun ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Sunar, "Bu güzel etkinliğe teşrifleriyle anlam katan kıymetli hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Gönül birlikteliğimiz, önümüzdeki konserler ve kültürel etkinliklerle taçlanmaya devam edecek." dedi.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı’ndan huzurevine anlamlı ziyaret

2025-02-07 11:07 - Güncel

Türkiye’nin ilk astronotu Gezeravcı’dan ’popüler yanlış figürlerin peşinden gitmeyin’ uyarısı

2025-02-04 14:32 - Güncel

Acarkent köyünün bataklık ve fay hattı üzerine kurulduğu iddiası

2025-02-08 09:28 - Güncel

Galeria Sitesi 'Galeria Yaşam Merkezi' Olarak Yeniden İnşa Edilecek

2025-02-04 16:55 - Diyarbakır

ABD’ye ait 2 adet F-35 savaş uçağı Japonya’ya acil iniş yaptı

2025-02-05 11:32 - Dünya

Yöresel ürünler yoğun ilgi gördü

2025-02-03 15:25 - Bölge

Büyükçekmece’de sis içinde gün batımı kartpostallık manzara oluşturdu

2025-02-02 10:13 - Güncel

Hantepe Köy Okulu Yenilendi

2025-02-05 11:01 - Diyarbakır

Bismil Pamuk Çayı'nda inceleme

2025-02-06 14:21 - Diyarbakır

Diyarbakır’da köpek saldırısını uğrayan kadın ve çocuk canını zor kurtardı

2025-02-03 15:08 - Diyarbakır

İlgili Haberler

Hemşeri Dernekleri Festivali renkli görüntülerle açıldı

13:08 - Kültür Sanat

Büyükçekmece’de festival coşkusu devam ediyor

11:34 - Kültür Sanat

Konservatuvar adaylarına rehberlik desteği

11:40 - Kültür Sanat

Didim Belediyesi, Altınkum Sanat Sokağı’nda sanat ve dayanışmayı buluşturdu

10:49 - Kültür Sanat

8,5 asırlık çivisiz camide restorasyon sürüyor

10:31 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da Osmanlı Aynalarına Yoğun İlgi

13:28 - Diyarbakır

Diyarbakır'da İngilizce Destekli Eğitimle Uluslararası Kariyer Fırsatı

13:10 - Diyarbakır

Dicle Üniversitesi Sürekli Eğitimde Bölgenin Lokomotifi Oldu

13:06 - Diyarbakır

Tarihi ve manevi mirasa gönüllü sahip çıkıyor

12:40 - Diyarbakır

Diyarbakır'ın En İşlek Caddesinde Büyük Tehlike

12:36 - Diyarbakır