?>

Tavas Pınarlık Sosyal Tesisi görkemli bir törenle hizmete açıldı

Tavas Belediyesinin Pınarlık Mahallesine kazandırdığı sosyal tesisin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, "vatandaşlarımıza hizmet edebilmek için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Siyaset - 9 ay önce

Denizli’nin Tavas ilçesinde, Pınarlık Mahallesi’nde inşa edilen sosyal tesisin açılışı, geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Açılış törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, örgüt üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılımlarıyla yapıldı. İçinde kahvehane, muhtar odasında bulunduğu sosyal tesis vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.
"Bu tesis sadece bir bina değil, bu tesis mahallemizin kalbi"
Açılışta konuşma yapan Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık; "Pınarlık Mahallesi sosyal tesissimizin açılışı sadece bir binanın kapısını aralamak değil, birlikte yaşamanın, dayanışmanın ve geleceğe umutla bakmanın bir nişanesidir. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır sözü bizlere birliğin ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu hatırlatıyor. Bizde Tavas’ımızı ve mahallelerimizi güzelleştirmek için omuz omuza el ele çalışıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, ‘Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.’ Bizlere düzen görev bu birliktelik ruhunu sonsuza kadar yaşatmak ve mahallelerimize ve kentimize en iyi hizmeti sunmaktır. Bu tesis sadece bir bina değil mahallemizin kalbi olacak. Gençlerimiz burada hayallerini büyütecek, büyüklerimiz sohbetleri ile bu mekanı şenlendirecek. Komşuluğun ve dostluğun en güzel örnekleri burada yaşanacak. Tavas’ımızın her mahallesine her köşesine hizmet götürmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu güzel günde emeği gecen herkese teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği ve güler yüzü bizim en büyük motivasyon kaynağımızdır. Daha nice güzel projelerde imza atmak dileğiyle sosyal tesisimizin mahallemize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini belirtti.
"Karataş - Kızılcabölük yolunu yenileceğiz"
Pınarlık ve çevre mahallere Karataş - Kızılcabölük yolunun genişletip yeniden yapacağının müjdesini veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, "Bu projemiz ile belki birçok insan bu yolu kullanacak ve burada ürettiğiniz yöresel ürünleri alıcı bulma şansı bulacaksınız. Tarıma, hayvancılığa ve turizme yatırımlarımız devam edecek ve üretim yapacak herkese destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Ankara’da Muş rüzgarı esti

2025-02-21 00:22 - Kültür Sanat

Osmaniye’de kaçak silah operasyonu: 8 gözaltı

2025-02-21 00:03 - Asayiş

RAMS Park’ın zemininde son durum

2025-02-21 00:07 - Spor

Tarlasının sürülüşünü çekerken traktörün altında kalan sürücü öldü

2025-02-19 00:03 - Asayiş

Sakaryaspor, Ümraniyespor mesaisinde

2025-02-21 00:18 - Spor

Anadolu Üniversitesi’nde ’Viyolonsel Resitali’ gerçekleştirildi

2025-02-21 00:13 - Kültür Sanat

Elazığ’da 3 ilçede eğitime ara verildi

2025-02-20 00:03 - Eğitim

Bilecik’te kaybolan kadını bulmak için ekipler arama çalışması başlattı

2025-02-19 00:23 - Asayiş

Kağıthane’de geniş çaplı asayiş ve narkotik uygulaması

2025-02-19 00:07 - Asayiş

Tekirdağ’da 111 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

2025-02-19 00:13 - Asayiş

İlgili Haberler

Resmi Gazete’de Yeni Atama ve Görevden Almalar: Çok Sayıda Bakanlıkta Üst Düzey Değişiklik

16:39 - Siyaset

Başkan Şireci, Kemah Yücebelen yol genişletme çalışmalarını inceledi

06:43 - Siyaset

CHP’de “abi tavsiyesi” krizi: Gürsel Tekin’in mesajı Berkay Gezgin’i kızdırdı

11:52 - Siyaset

Erzincan’a yeni Kültür Merkezi Projesi hazır

08:48 - Siyaset

Adalet Bakanı Tunç, adliye temel atma töreni için Bayburt’ta

08:28 - Siyaset

Günün Manşetleri

İDEV’den Eğitimde Alarm: “Öğretimi Veriyoruz, Eğitimi Veremiyoruz”

17:31 - Diyarbakır

Diyarbakır Trafiğinde Fermuar Sistemi Eğitimi

17:08 - Diyarbakır

Diyarbakır Sur’da Hafta Sonu Turist Akını: Tarihi İlçede Yoğunluk Esnafın Yüzünü Güldürdü

16:59 - Diyarbakır

Diyarbakır’ın Tarihi Marangozcular Çarşısı Turizmle Yeniden Canlanıyor

12:19 - Diyarbakır

Serçe Anne, Duvar Altında Yavrularını Ekmek Kırıntılarıyla Besliyor

12:11 - Diyarbakır