?>

Tv programcılığı ve yöneticiliğindeki tüm deneyimlerini Kitap olarak kaleme aldı

Diyarbakır’da 2004-2020 yılları arasından TV21 yöneticiliği ile aynı zamanda program sunan Taner Özbay, yaşadıkları deneyimleri 'Bu tanıklık bende kalsın istemedim, Taner Özbay’ın Perspektifinden Diyarbakır 2004-2020' ismiyle kitap çıkardı.

Kültür Sanat - 3 yıl önce

Sedat IRMAK - ÖZEL HABER

Diyarbakır’da 2004-2020 yılları arasından TV21 yöneticiliği ile aynı zamanda program sunan Taner Özbay, yaşadıkları deneyimleri 'Bu tanıklık bende kalsın istemedim, Taner Özbay’ın Perspektifinden Diyarbakır 2004-2020' ismiyle kitap çıkardı.
Kitabın tanıtımını Sur ilçesinde bulunan tarihi Kervan Saray Otel'de yapan Özbay'ı sevenleri yalnız bırakmayarak, ücretsiz verilen kitapları imzalamak için sıraya girdiler.
Ünlü Sanatçı Bedri Ayseli’nin de katıldığı kitap tanıtımı etkinliği sonrası Diyarbakır Olay Gazetesi'ne açıklamada bulunan Özbay, kitabın amacının deneyimlerini bir yazıya döküp ardından da kitaplaştırmak olduğunu bunu da başardığını söyledi.

Özbay sözlerini şöyle sürdürdü; "Kitap yazmak düşüncem daha önce yoktu. Bir arkadaşımın, 'medya anılarını neden kaleme almıyorsun' önerisi sonrası farklı bir arkadaşıma danıştım. Kendisi, 'senin yıllarca köşe yazıların oldu gazetelerde' ve bu köşe yazılarını arşivlerde topladım. Böylelikle 2004 - 2020 yılları arasında bende olan bilgilerin kentin hafızasında yer almasını düşünerek kitap çıkarmaya karar verdim.  Bugünde gördüğünüz gibi dostlarıma ve sevenlerime hediye ettim. Kitabın içerisinde kentin gündemine ilişkin tüm konular ve yaşanan gelişmeler yer almaktadır. Ben bugüne özel olarak kitabı bizi yalnız bırakmayan ve davetimize katılan herkese ücretsiz bir şekilde imzalayıp verdim. Kitabı almak isteyen olur ise yayın evinin internet sitesinden belirtilen başlıkla aratırlarsa bulabilirler" dedi.
Haftanın Öne Çıkanları

Sezaryen yeri açık kaldı, yıllarca ikinci çocuğa gebe kalamadı

2022-09-20 10:01 - Sağlık

2. Uluslararası Diyarbakır Kısa Film Festivali başlıyor

2022-09-17 11:49 - Kültür Sanat

Okul sağlığı çalışmaları başladı

2022-09-16 10:33 - Sağlık

Tv programcılığı ve yöneticiliğindeki tüm deneyimlerini Kitap olarak kaleme aldı

2022-09-22 13:59 - Kültür Sanat

Jandarmadan uyuşturucu ve tarihi eser operasyonu

2022-09-16 10:33 - Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD temasları kapsamında ABD’de yaşayan Türk vatandaşları ile bir araya geldi

2022-09-20 09:37 - Siyaset

Konya’da uyuşturucu sevkiyatı yapan 13 kişi gözaltına alındı

2022-09-16 10:33 - Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şanhay İşbirliği Teşkilatı'na katkı sağlamaya devam edeceğiz

2022-09-16 15:09 - Dünya

Tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatıyor

2022-09-16 15:15 - Ekonomi

12. Diyarbakır Karpuz Festivali 21 Eylül’de

2022-09-17 12:38 - Kültür Sanat

İlgili Haberler

Batman’da ’Geçmişten geleceğe’ sergisine yoğun ilgi

11:43 - Kültür Sanat

LC Waikiki’den yeni yıl için hediye seçenekleri

12:47 - Kültür Sanat

UNESCO Kahramanmaraş’ı edebiyat şehri seçti

11:12 - Kültür Sanat

Alvarlı Efe Erzurum’da anıldı

09:03 - Kültür Sanat

Papa’dan sonra İznik’e turizim müjdesi

10:58 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

DTSO’nun Desteklediği Yeni Takım Otobüsü Amedspor’a Teslim Edildi

16:18 - Diyarbakır

Dicle Üniversitesi’nde Atçılık ve Hippoterapi Merkezi Açıldı

16:09 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Kombiler gece ve gündüz nasıl ayarlanmalı?

13:28 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Kar Ne Zaman Yağacak?

13:23 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Teknoloji Kullanımının Artışı Psikolojik Sorunları Tetikliyor

12:18 - Diyarbakır