Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde Kaymakam Sedat Sezik’e yönelik ziyaretler devam ediyor. Farklı siyasi partilerin temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, Kaymakam Sezik’i makamında ziyaret ederek iyi dileklerini iletti.
Ziyaret programı kapsamında Adıyaman Samsat MHP İlçe Başkanı Hayrettin Kuştepe ile önceki dönem Bismil AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Cengiz Özaydın, Kaymakam Sedat Sezik ile bir araya geldi. Her iki isim de Sezik’e yeni görevi dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini iletti.
Siyasi parti temsilcilerinden ziyaret
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Hamit Sümer ve beraberindeki heyet ile TÜGVA Bismil İlçe Başkanı Halil Yıldırım ve beraberindeki heyet de Kaymakam Sezik’i makamında ziyaret etti. Görüşmelerde yeni görev dolayısıyla iyi dilekler paylaşılırken, Kaymakam Sezik ziyaretlerinden dolayı heyetlere teşekkür etti.
Şehit ve gazi ailelerini temsil eden dernekten ziyaret
Bismil Anadolu Kamuda Çalışan Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cevat Çınar ve beraberindeki heyet de Kaymakam Sedat Sezik’i ziyaret etti. Sezik, Çınar ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerini iletti.
Farklı kesimlerden temsilcilerin gerçekleştirdiği ziyaretler, Bismil’de kamu yönetimi, siyasi temsilciler ve sivil toplum kuruluşları arasındaki temasların sürdüğünü ortaya koydu.








