USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Ofisi Bastılar Eski Patronlarını Sokak Ortasında Darp Ettiler

İstanbul’un Beykoz ilçesinde işten çıkarılan iki eski çalışanın, önce ofisi basarak eşyaları tahrip ettiği, ardından eski patronlarını sokak ortasında darp ettiği iddiası üzerine polis ekipleri soruşturma başlattı.

Ofisi Bastılar Eski Patronlarını Sokak Ortasında Darp Ettiler

İstanbul’un Beykoz ilçesinde yaşanan olay, adeta dehşet anlarına sahne oldu. İddiaya göre, H.Y. tarafından işten çıkarılan S. K. ile H. K. duruma tepki göstererek H.Y’ye ait ofise gitti. Burada öfkelerini kontrol edemeyen eski çalışanların, ofisteki eşyalara zarar verdiği öne sürüldü.

Olaydan bir süre sonra H. Y.’ın bir arkadaşıyla birlikte sokakta yürüdüğü sırada, eski çalışanların bulunduğu bir aracın yanlarına yaklaştığı iddia edildi. Araçtan inen S. K., H.K. M ile birlikte B. M., G. A. ve Z. K.'nın H.Y.'ye saldırdığı ileri sürüldü.

Sokak ortasında yaşanan kavga, çevredeki vatandaşların araya girmesiyle son buldu. Olayın ardından tarafların karşılıklı olarak birbirlerinden şikâyetçi olduğu öğrenildi.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, yaşananlarla ilgili inceleme başlatırken, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için soruşturmanın sürdüğü bildirildi.