Diyarbakır’da ATM’lere mermi isabet etmişti: 4 şüpheli yakalandı

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde gece saatlerinde silahla ateş açılması sonucu yaklaşık 600 metre uzaklıktaki ATM’lere mermi isabet etmesine ilişkin yürütülen çalışmada 4 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden biri tutuklanırken, 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diyarbakır’da ATM’lere mermi isabet etmişti: 4 şüpheli yakalandı

Kayapınar ilçesinde gece saatlerinde yaşanan silahlı ateş açma olayına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında yeni bir gelişme yaşandı.

Medya Mahallesi olarak da bilinen Küçe Mahallesi’nde silahla ateş açılması ve yaklaşık 600 metre mesafedeki Peyas Mahallesi’nde bulunan Evlendirme Dairesi yakınındaki parkta yer alan ATM’lere mermi isabet etmesiyle ilgili çalışma başlatılmıştı.

Olayın ardından çalışma yürüten Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ve Kayapınar İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen 4 şüpheliyi yakaladı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, daha sonra adli makamlara sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 1’i tutuklanırken, diğer 3 şüpheli hakkında adli kontrol şartıyla serbest bırakılma kararı verildi.

Öte yandan olay sırasında çevrede kısa süreli panik yaşanırken, ilk belirlemelere göre herhangi bir kişinin yaralanmadığı bildirilmişti.

Olayla ilgili adli sürecin devam ettiği öğrenildi.