Diyarbakır'da Trafiği Felç Eden Kadın Araçların Önüne Atladı

Kayapınar’da akşam saatlerinde trafiği tehlikeye atan bir kadın, seyir halindeki araçların önüne atladı. Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında ilginç hareketler sergileyen kadın, kısa sürede olay yerine gelen ekiplerce kontrol altına alındı.

Diyarbakır'da Trafiği Felç Eden Kadın Araçların Önüne Atladı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde meydana gelen ilginç olayda, kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın akşam saatlerinde ana yola çıkarak hareket halindeki araçların önüne atladı. Olay, kentin en yoğun güzergâhlarından biri olan 75 Metrelik Yol üzerindeki lunapark kavşağında yaşandı.

Görgü tanıklarının cep telefonu kamerasıyla kaydettiği anlarda, kadın, trafiğin yoğun olduğu saatlerde bir anda yola fırlayarak sürücüleri zor durumda bıraktı. Bazı araçların durmasına neden olan kadın, ardından bu araçların üzerine çıkmaya çalıştı.

Durumu fark eden vatandaşlar, trafiğin daha fazla tehlikeye girmemesi için kadını sakinleştirmeye çalıştı. Ancak kadın bu çabalara karşılık olarak çevredekilere tekme ve bağırışlarla karşılık verdi. Bir süre sonra refüje uzanarak sıra dışı hareketler sergilemeye devam etti.

Yaşananların ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar sonucu gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Kadın daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olay, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından saniye saniye cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Yetkililer olayla ilgili inceleme başlatırken, kadının sağlık durumu ve olayın nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.