Eğil Belediyesi’nden Gençlere Doğa Kampı Fırsatı

Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde belediye tarafından 14-29 yaş arasındaki erkek gençlere yönelik 3 günlük doğa kampı düzenleniyor. 25-28 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek kamp için başvurular 10 Ağustos’a kadar devam edecek.

Eğil Belediyesi’nden Gençlere Doğa Kampı Fırsatı

Eğil Belediyesi’nden Gençlere 3 Günlük Doğa Kampı

Diyarbakır'ın Eğil İlçe Belediyesi, gençlerin sosyal yaşamına katkı sağlamak ve doğayla iç içe keyifli bir deneyim yaşamalarını desteklemek amacıyla 14-29 yaş arasındaki erkek gençlere yönelik 3 günlük kamp programı hazırladı.

25-28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek kamp boyunca katılımcılar, doğa ortamında çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklere katılma fırsatı bulacak. Program kapsamında gençlerin ekip çalışması, dayanışma, kardeşlik duygusu ve kişisel gelişimlerinin desteklenmesi hedefleniyor.

Başkan Seydaoğlu: "Gençlerimiz unutulmaz bir deneyim yaşayacak"

Eğil Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu, kamp programının gençlerin hem doğayla buluşmasını hem de yeni dostluklar edinmesini sağlayacağını belirtti. Seydaoğlu, başvuruların en geç 10 Ağustos tarihine kadar Eğil Belediyesine yapılması gerektiğini ifade etti.

Katılımcıların sağlık durumunun önem taşıdığına dikkat çeken Seydaoğlu, güvenlik ve sağlık kriterleri doğrultusunda epilepsi veya kronik rahatsızlığı bulunan kişilerin kamp programına kabul edilemeyeceğini söyledi.

Başvurular 10 Ağustos'ta Sona Eriyor

Kontenjanın sınırlı olduğunu hatırlatan belediye yetkilileri, yoğunluk yaşanmaması için başvuruların son güne bırakılmaması çağrısında bulundu.

Doğa ile iç içe vakit geçirmek, yeni arkadaşlıklar kurmak ve çeşitli etkinliklere katılmak isteyen gençler, başvurularını 10 Ağustos tarihine kadar Eğil Belediyesine yapabilecek. Programın, katılımcılara hem eğitici hem de sosyal açıdan verimli bir kamp deneyimi sunması amaçlanıyor.

KAYNAK : İHA