?>

Başkan Sandıkçı: "Kentsel dönüşüm siyaset üstü bir konu"

Siyaset - 1 yıl önce

SAMSUN (İHA) – Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, kentsel dönüşüm konusunun siyaset üstü bir konu olduğunu belirterek, çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Canik Belediye Meclisi Şubat Ayı Açılış Toplantısı, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın başkanlığında gerçekleşti. Gündem maddelerinin görüşüldüğü ve ilgili maddelerin komisyonlara sevk edildiği toplantıda, ilçede yapımı devam eden projeler ve kazandırılması hedeflenen yeni yatırımlar hakkında meclis üyelerine bilgiler aktaran Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik’imizi eser ve hizmetlerle ihya etmeyi sürdürüyoruz" dedi.
"Kentsel dönüşüm siyaset üstü bir konudur"
İlçede devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktaran Başkan Sandıkçı, "Canik’imizi projeler ve yatırımlarla geleceğe taşımaya devam ediyoruz. Soğuksu Kentsel Dönüşüm Projemiz çerçevesinde ilçemiz Soğuksu Mahallesi’ndeki depreme dayanıksız, yüksek riskli yapıların yıkım işlemlerini yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi, kentsel dönüşüm siyaset üstü bir konudur. Soğuksu Mahallemizde 17.5 hektar alanda sürdürdüğümüz kentsel dönüşüm çalışmamızla mahallemizdeki, depreme dayanıksız yapı stoklarını ortadan kaldırıyoruz. Kentsel dönüşüm projemizle depreme dayanıklı konutları ve yeni sosyal yaşam alanlarını hemşehrilerimizle buluşturacağız" diye konuştu.
Kentteki engelli vatandaşlara, ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere yönelik sosyal destekleri büyük bir hassasiyetle sürdürdüklerini de ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, şunları söyledi:
"Canik’imizde sosyal destek çalışmalarımıza büyük bir hassasiyetle devam ediyoruz. İlçemizdeki engelli vatandaşlarımızı, ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyoruz. Ayni ve nakdi desteklerimiz devam ediyor. Kış ayları başlangıcı öncesinde başlattığımız ısınma desteğimizi yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. İlçemizdeki ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerimize kullanım için hazır hale getirdiğimiz kömür ve odunları ulaştırmaya devam ediyoruz. Kapı kapı, sokak sokak hemşehrilerimize ulaşmaya devam ediyoruz."

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Hobi olarak başladı geçim kaynağı oldu

2025-02-01 10:42 - Ekonomi

Diyarbakır'da Şehir Hastanesi’nin Kaba İnşaatı Tamamlanmak Üzere

2025-01-29 11:15 - Diyarbakır

Türkiye’nin ilk astronotu Gezeravcı’dan ’popüler yanlış figürlerin peşinden gitmeyin’ uyarısı

2025-02-04 14:32 - Güncel

Yöresel ürünler yoğun ilgi gördü

2025-02-03 15:25 - Bölge

Antalya’da tarihi Saat Kulesi’nde zaman problemi çözülüyor

2025-01-28 18:08 - Kültür Sanat

Büyükçekmece’de sis içinde gün batımı kartpostallık manzara oluşturdu

2025-02-02 10:13 - Güncel

Peynirciler Uyardı: Ucuz değil doğal ürün tercih edin

2025-02-03 13:09 - Bölge

Diyarbakır’da köpek saldırısını uğrayan kadın ve çocuk canını zor kurtardı

2025-02-03 15:08 - Diyarbakır

Silvan’da Feci Kaza: Otomobil Takla Attı, 2 Kişi Yaralandı

2025-02-02 12:56 - Diyarbakır

Depremin izleri siliniyor

2025-01-31 13:45 - Diyarbakır

İlgili Haberler

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yeniköy’de vatandaşlarla buluştu

13:07 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan anlamlı kabul

23:13 - Siyaset

TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan AK Parti’ye ziyaret

17:15 - Siyaset

Miniklere bisiklet hediyesi

14:03 - Siyaset

Bakan Göktaş: "Bizim görevimiz hain darbe girişimini yapanların bir daha teşebbüs etmemesini sağlamak"

14:08 - Siyaset

Günün Manşetleri

Diyarbakır'da Site İçinde Korkutan Yangın

15:17 - Diyarbakır

Çermik'te Yerleşim Yerine Yakın Yangın Paniği

15:13 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Tarihi havuz esnafın el birliğiyle yeniden hayat buldu

14:34 - Diyarbakır

Diyarbakır'da motosiklet sürücüsünün feci ölümü

14:03 - Diyarbakır

Diyarbakır'ın Göbeğinde Tehlike Saçan Metruk Bina

13:43 - Diyarbakır