?>

Eğlence Tırı çocukların yüzünü güldürdü

Mobil ‘Eğlence Tırı’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında deprem bölgesindeki çocuklar için yola çıktı. Hatay’da çocuklarla buluşan ’Eğlence Tırı’, miniklere bayram coşkusunu doyasıya yaşattı.

Kültür Sanat - 1 yıl önce

Mobil ‘Eğlence Tırı’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında deprem bölgesindeki çocuklar için yola çıktı. Hatay’da çocuklarla buluşan ’Eğlence Tırı’, miniklere bayram coşkusunu doyasıya yaşattı.
Türkiye’nin mobil eğlencesi ’Playland Eğlence Tırı’, 23 Nisan Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda deprem bölgesindeki çocuklar için yola çıktı. Hatay’da çocuklarla buluşan ’Eğlence Tırı’, büyük coşku oluşturdu.

Miniklerin büyük ilgi gösterdiği ve binlerce kişinin katıldığı etkinlikte renkli görüntüler oluştu. Çocuklar ’Eğlence Tırı’nda 23 Nisan coşkusu yaşayarak, birbirinden farklı etkinliklere katıldı. Depremin en çok etkilediği şehir olan Hatay’da minikler gönlünce eğlendi. ’Playland Eğlence Tırı’, bu süreçte Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya dahil olmak üzere toplam 17 farklı noktada çocuklarla buluşacak. İki yıl boyunca 300 bin çocuğa ulaşan ’Playland Eğlence Tırı’, deprem bölgesinde iki ay kalarak, çocukları mutlu etmeye devam edecek. Çocuklara ücretsiz ulaşan ‘Eğlence Tırı’, 60 gün boyunca birçok deprem bölgesini dolaşarak, miniklerin yüzünü güldürecek. Deprem bölgesinde 200 bin çocuğa ulaşmayı hedefleyen ve kendi alanında bir ilki gerçekleştiren Playland, ’Eğlence Her Yerde’ sloganı ile milyonlarca çocuğa sadece oyun değil umut, neşe ve mutluluk da taşıyor. ‘Eğlence Tırı’ böylelikle 500 bin çocuğa ulaşmak olacak.

’’Eğlenceye bütün çocukların ulaşması gerekiyor’’

Depremin ilk günü itibarıyla eğlence tırlarının deprem bölgesinde olduğunu belirten Playland CEO’su Seydi Taş, "Metropoldeki çocuklarla buradakilerin hiçbir farkı yok. Eğlenceye bütün çocukların ulaşması gerekiyor. Onların yüzünde ufak da tebessüm görmek bizi mutlu etmeye yetiyor. İki yıl boyunca 300 bin çocuğa ulaştık, bu 60 gün içerisinde ise 200 bin çocuğa ulaşarak, 500 bin kişiye ulaşmak istiyoruz. Eğlence tırımız hiç durmayacak köy köy, kasaba kasaba dolaşacağız. Milyonlarca çocuğu eğlence tırıyla buluşturmak istiyoruz. Eğlenceye ulaşamayan her çocuğu bu duyguyu tattırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Diyarbakır’ın en uzun adamı: Boyu 2 metre 2 santim!

2025-04-21 08:11 - Diyarbakır

Şifa Deposu Tolık’a Yoğun İlgi

2025-04-19 00:14 - Diyarbakır

Diyarbakır’ın Tescilli Lezzeti: Ciğer Kebabı Hangi Hayvandan Yapılıyor? İşte Ustasından Tarif!

2025-04-21 00:11 - Diyarbakır

Diyarbakır Sur’larının Tarihi: Binlerce Yılın Sırrı

2025-04-21 00:18 - Diyarbakır

Dicle Üniversitesi’nden dünya çapında başarı

2025-04-23 00:00 - Diyarbakır

Diyarbakır’da 23 Nisan Coşkusu: Öğretmen Metin Tosun’un Halay Gösterisi Göz Doldurdu

2025-04-24 11:16 - Diyarbakır

Diyarbakır Silvan karayolunda trafik çilesi

2025-04-18 00:12 - Diyarbakır

Diyarbakır usulü menemen nasıl yapılır

2025-04-20 01:15 - Diyarbakır

Diyarbakır halkından çağrı: Şawelya Kanyonu tabiat parkı olsun!

2025-04-18 00:01 - Diyarbakır

Mucur ve çakıllı yollar kazaya davetiye çıkarıyor

2025-04-19 01:44 - Diyarbakır

İlgili Haberler

Merkezefendi’de halk oyunları kurs kayıtları başladı

10:28 - Kültür Sanat

Çömleğin kalbi Menemen, 45 ülkeyi buluşturacak

10:16 - Kültür Sanat

"Ankara’da deniz mi vardı?" sözü gerçek oldu: 66 milyon yıllık fosil bulundu

10:17 - Kültür Sanat

Tuzla 3’üncü Mercan Caz Günleri coşkusu Ezginin Günlüğü’yle sona erdi: "Tuzla’da sanat, yeşil ve eğlence var"

10:27 - Kültür Sanat

Kutnu kumaşının küçük parçaları geri dönüşümle hediyelik eşyaya dönüşüyor

10:02 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

Diyarbakır’ın enerji talepleri Bakan Bayraktar’a taşındı

17:21 - Diyarbakır

TEKNOFEST 2026’nın teknoloji finalleri Diyarbakır’da başladı

16:01 - Diyarbakır

Diyarbakır’da hafif ticari araç refüje çarpıp yan yattı: 1 yaralı

15:59 - Diyarbakır

Diyarbakır’da kahve zarflarına Osmanlı dokunuşu

15:52 - Diyarbakır

Gazze’nin gölgesinde eğitim

15:19 - Diyarbakır