Ana içeriğe geç

Çermikli karateciler Gaziantep’te çifte şampiyonluk kazandı

Gaziantep’te düzenlenen Spor Toto Yıldızlar Ligi 3. etap karate müsabakalarında mücadele eden Diyarbakırlı sporcular Abdulsamet Yılmaz ve Yusuf Demir, rakiplerini geride bırakarak altın madalyanın sahibi oldu.

SON DAKİKA
Çermikli karateciler Gaziantep’te çifte şampiyonluk kazandı

Gaziantep’te gerçekleştirilen Spor Toto Yıldızlar Ligi 3. etap karate müsabakaları, Diyarbakır’ın Çermik ilçesinden katılan sporcuların başarısına sahne oldu. Organizasyonda mücadele eden Abdulsamet Yılmaz ve Yusuf Demir, kendi karşılaşmalarında rakiplerini geride bırakarak şampiyonluğa ulaştı.

İki sporcuya altın madalya

Müsabakalarda sergiledikleri performansla öne çıkan Yılmaz ve Demir, elde ettikleri derecelerle altın madalya kazandı. Çermikli sporcuların aynı organizasyonda şampiyonluk elde etmesi, ilçede spor adına sevindirici bir gelişme olarak değerlendirildi.

Antrenör Duran’dan tebrik

Takımın karate antrenörü Ali Duran, sporcularını azimli çalışmalarından ve elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik etti. Duran, genç karatecilerin başarılarının artarak devam etmesini diledi.

Çermikli sporcuların Gaziantep’te kazandığı iki şampiyonluk, ilçedeki genç sporcuların karate alanındaki çalışmalarına da dikkat çekti.

 

E-Gazete
10.10.2026 Tarihli Gazetemiz
Daha fazla yükle