USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

D.Ü Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Kırbaş’a Nezaket Ziyareti

Göğüs hastalıkları alanındaki bilimsel çalışmaları ve pandemi dönemindeki başarılı yönetimiyle tanınan Prof. Dr. Gökhan Kırbaş, mütevazı kişiliği ve insan odaklı yaklaşımıyla bölgede takdir toplamaya devam ediyor. Diyarbakır Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Arslan ile Genel Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mürsel Acay, göreve geçtiğimiz hafta atanan Başhekim Prof. Dr. Kırbaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

D.Ü Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Kırbaş’a Nezaket Ziyareti

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Kırbaş, tıp dünyasında saygınlığıyla bilinen deneyimli bir hekim olarak görevini sürdürüyor.

Göğüs hastalıkları alanında başarılı çalışmaları ile bilinen Prof. Dr. Kırbaş, pandemi sürecinde de Başhekimlik görevinde bulunuyordu ve hastanelerin yönetimini başarıyla yürüterek sağlık çalışanlarının ve vatandaşların takdirini toplamıştı.

Mütevazı kişiliği, hasta ve yakınlarıyla kurduğu güçlü iletişim becerisiyle bilinen Prof. Dr. Kırbaş, yıllar önce hastanede kurduğu "uyku odası" ile uyku apnesi tedavisine yönelik önemli çalışmalara da öncülük etti.

Dr. Öğretim Üyesi olarak başladığı görevine aynı kurumda devam eden Prof. Dr. Kırbaş’ın göğüs hastalıkları alanında birçok bilimsel başarıya imza attığı da biliniyor.

Geçtiğimiz hafta başhekimlik görevine başlayan Prof. Dr. Kırbaş’a, Diyarbakır Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Arslan ile Genel Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mürsel Acay tarafından nezaket ziyareti gerçekleştirildi. Görüşmede hastanenin çalışmaları, sağlık hizmetlerinin gelişimi ve bölgeye yönelik planlamalar üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Prof. Dr. Kırbaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bölge halkına en nitelikli sağlık hizmetini sunmak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.