USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Diyarbakır'da Kaza Sonrası Sürücüler Arasında Kavga

Diyarbakır Bağlar ilçesinde, Urfa Bulvarı üzerinde gerçekleşen trafik kazasında sürücüler arasında çıkan kavga, polis müdahalesiyle son buldu. Olayda yaralanan olmazken, kazanın ardından trafik kontrollü şekilde sağlandı.

Diyarbakır'da Kaza Sonrası Sürücüler Arasında Kavga

Diyarbakır’da Kaza Sonrası Sürücüler Arasında Kavga Çıktı, Polis Müdahale Etti

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki sürücü arasında yaşanan kavga, polisin müdahalesiyle son buldu. Urfa Bulvarı üzerinde 34 NZU 712 plakalı hafif ticari araç ve 21 AH 023 plakalı minibüs, sürücülerinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu çarpıştı.

Kazanın hemen ardından, her iki aracın sürücüsü arasında tartışma başladı ve kısa sürede kavgaya dönüştü. Durum, çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine, olay yerine intikal eden trafik polisleri tarafından kontrol altına alındı.

Polis ekipleri, kavga eden sürücüleri etkisiz hale getirerek kelepçelemiş ve karakola götürmüşlerdir. Neyse ki, kazada herhangi bir yaralanan olmazken, her iki araçta da maddi hasar oluştu. Kazanın ardından, bölgede oluşan trafik sıkışıklığı, polis ekiplerinin yönlendirmeleriyle kontrollü bir şekilde normale döndü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldığı ve kazaya dair soruşturmanın devam ettiği bildirildi. Yetkililer, sürücülere trafik kurallarına uyma çağrısında bulundu.

KAYNAK : İHA