USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Gündüz’den Netanyahu’ya Sert Tepki

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Gündüz’den Netanyahu’ya Sert Tepki

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik açıklamalarına tepki gösterdi.

Gündüz, yaptığı açıklamada, dünya kamuoyunun Gazze’de yaşananlara tanıklık ettiğini belirterek Netanyahu’nun söylemlerinin gerçeği örtmeye yönelik olduğunu ifade etti. Netanyahu’nun son dönemdeki açıklamalarını “çaresizlik göstergesi” olarak nitelendiren Gündüz, İsrail Başbakanı’nın iç kamuoyunu konsolide etmeye çalıştığını dile getirdi.

“İnsanlık dramı”

Gazze’de yaşananları “insanlık dramı” olarak tanımlayan Gündüz, Türkiye’nin uluslararası alanda adalet ve barış için çaba gösterdiğini vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin mazlumların yanında yer almaya devam edeceğini belirten Gündüz, “Türkiye, daha adil ve güvenli bir dünya için mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor” dedi.

Gündüz ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik açıklamaların kabul edilemez olduğunu ifade ederek, devletin ve milletin her koşulda birlik içinde hareket edeceğini kaydetti.

KAYNAK: İHA

o sohbet