USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

MHP’li vekil vefat etti; Cenaze töreninde siyasiler saf tuttu

MHP’nin 21. Dönem Niğde Milletvekili Mükerrem Levent, memleketinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

MHP’li vekil vefat etti; Cenaze töreninde siyasiler saf tuttu

MHP’nin 21. Dönem Niğde Milletvekili Mükerrem Levent, memleketinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Törene çok sayıda siyasi isim ile vatandaş katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 21. Dönem Niğde Milletvekili Mükerrem Levent hayatını kaybetti. Levent için Meclis'te tören düzenlendi.

Törene siyasi isimler, Meclis çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Fatih Camii avlusunda gerçekleştirilen törende önce Levent’in öz geçmişi okundu, ardından saygı duruşunda bulunuldu ve dualar edildi.

Siyasiler törene katıldı

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve eski TBMM Başkanı Bülent Arınç da törene katılan isimler arasında yer aldı.

Ailesi taziyeleri kabul ederken, cenaze ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazıyla birlikte toprağa verildi. Mükerrem Levent’in vefatı, siyasi camiada derin üzüntü yarattı.