USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

10 Kişilik Amedspor’dan Pes Etmeyen Mücadele

Trendyol 1. Lig’in 36. haftasında şampiyonluk ve üst sıralar için kritik bir viraja giren Amedspor, deplasmanda Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi.

10 Kişilik Amedspor’dan Pes Etmeyen Mücadele

Trendyol 1. Lig’in 36. haftasında şampiyonluk ve üst sıralar için kritik bir viraja giren Amedspor, deplasmanda Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi.

İkinci yarıda gelen gollerle geriye düşen Yeşil-Kırmızılı ekip, eksik kalmasına rağmen Bandırmaspor kalesinde baskıyı artırdı.

Karşılaşmanın ilk yarısında dengeli ve kontrollü bir oyun ortaya koyan Amedspor, soyunma odasına umut veren bir görüntüyle gitti. Savunmada disiplinli kalan ve rakibine net fırsat tanımayan Yeşil-Kırmızılı ekip, ikinci yarıda ise talihsiz dakikalar yaşadı.

Mücadelenin 59. dakikasında Emirhan Acar’ın golüyle geriye düşen Amedspor, bu şokun etkisini atlatamadan sadece dört dakika sonra bir gol daha kalesinde gördü. Dakikalar 63’ü gösterdiğinde Amidou Badji sahneye çıktı ve farkı ikiye çıkararak Bandırmaspor’u rahatlattı.

Karşılaşmanın ilerleyen bölümünde sahada 10 kişi kalan Amedspor, buna rağmen mücadeleden kopmadı. Eksik oynamasına rağmen geri çekilmeyen Diyarbakır temsilcisi, rakip kalede baskısını artırarak yeniden oyuna ortak olmanın yollarını aradı.

Tribünlerin de desteğini arkasına alan Yeşil-Kırmızılılar, son bölümlerde beraberlik için tüm riskleri alırken, ortaya koyduğu direnç ve mücadele gücüyle taraftarından alkış aldı.