USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Diyarbakır Polisinden Ortak Operasyon

Diyarbakır'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda uzun namlulu silah, ruhsatsız tabanca, şarjör ve çok sayıda fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan iki şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diyarbakır Polisinden Ortak Operasyon

Diyarbakır'da güvenlik güçlerinin suç ve suç unsurlarına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona daha imza atıldı. İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin koordineli olarak gerçekleştirdiği operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda 1 adet AK-47 otomatik tüfek, 1 adet ruhsatsız tabanca, 8 adet şarjör ile farklı çaplarda toplam 57 fişek ele geçirildi. Ele geçirilen silah ve mühimmatlara ekipler tarafından el konulurken, olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen iki şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Y.Ç. ve V.T.Ç., sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak ceza infaz kurumuna gönderildi.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde kamu düzeninin korunması ve suçla mücadele kapsamında yürütülen operasyonların kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

o sohbet