USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Diyarbakırlı Babadan Yardım Çağrısı

Diyarbakır’da yaşayan 52 yaşındaki Metin Ayaz, çocuk yaşta geçirdiği havale sonrası çene yapısı kilitlenen oğlu Uğur Ayaz’ın son ameliyatı için destek bekliyor. Baba Ayaz, tedavi sürecinin tamamlanabilmesi için 600 bin TL gerektiğini belirterek yetkililere ve hayırseverlere çağrıda bulundu.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yaşayan 52 yaşındaki Metin Ayaz, oğlu 26 yaşındaki Uğur Ayaz'ın sağlığına kavuşabilmesi için yıllardır sürdürdüğü mücadeleyi sürdürüyor.

Şeker hastası olduğunu ve 8 çocuk babası olduğunu belirten Ayaz, oğlu Uğur'un henüz 5 yaşındayken geçirdiği havale sonrası ciddi sağlık sorunları yaşamaya başladığını söyledi. Yaşanan rahatsızlığın ardından oğlunun çene yapısının kilitlendiğini ifade eden Ayaz, geçen yıllar boyunca tedavi için tüm imkanlarını seferber ettiğini dile getirdi.

"Son Bir Ameliyat Kaldı"

Bugün 26 yaşında olan, evli ve bir çocuk babası Uğur Ayaz'ın yeniden normal yaşamına kavuşabilmesi için son bir ameliyatın kaldığını belirten baba Ayaz, bu operasyonun maliyetinin yaklaşık 600 bin TL olduğunu söyledi.

Maddi imkansızlıklar nedeniyle ameliyatı yaptıramadığını ifade eden Ayaz, "21 yıldır oğlumun tedavisi için elimden gelen her şeyi yaptım. Şu an önümüzde son bir ameliyat kaldı. Ancak istenen ücret oldukça yüksek. Bu rakamı karşılayabilecek gücüm yok" dedi.

Yetkililere ve Hayırseverlere Çağrı

Oğlunun yeniden sağlığına kavuşmasını istediğini belirten Metin Ayaz, devletin ilgili kurumlarından ve hayırsever vatandaşlardan destek beklediğini söyledi.

Ayaz, "Tek isteğim oğlumun yeniden hayatına dönebilmesi. Bu süreçte sesimizin duyulmasını ve bize destek olunmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Ailesi, yıllardır devam eden tedavi sürecinin olumlu sonuçlanabilmesi için destek çağrısını yinelerken, Uğur Ayaz'ın sağlık mücadelesinin umutla sürdüğünü belirtti.