USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Diyarbakırlı İş İnsanı Osman Avşar, Gençlerbirliği Yönetimine Girdi

Süper Lig ekibi Gençlerbirliği’nin olağan kongresinde Diyarbakırlı iş insanı Osman Avşar, Arda Çakmak başkanlığındaki yeni yönetimde yer aldı. Avşar ailesinin Türk futbolunda daha önce de yöneticilik tecrübesi bulunuyor.

Diyarbakırlı İş İnsanı Osman Avşar, Gençlerbirliği Yönetimine Girdi

Süper Lig’de mücadele eden Ankara temsilcisi Gençlerbirliği’nin bugün gerçekleştirilen olağan kongresinde yeni yönetim belirlendi. Kongrede yapılan seçimlerin ardından Diyarbakırlı iş insanı Osman Avşar, kulübün yönetim kuruluna girdi.

Arda Çakmak’ın başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde görev alan Avşar, kulübün sportif ve kurumsal hedefleri doğrultusunda sorumluluk üstlenecek. Kongre sonrası kısa bir değerlendirme yapan Osman Avşar, Gençlerbirliği’nin başarısı için üzerine düşeni yapacağını ifade etti.

Osman Avşar’ın mensubu olduğu Avşar ailesi, daha önce de Türk futbolunda çeşitli kademelerde görev aldı. Aileden Akif Avşar, Süper Lig’de mücadele ettiği dönemde Diyarbakırspor’da yöneticilik yaparken, Veysi Avşar ise 3. Lig’de şampiyonluk yaşayarak 2. Lig’e yükselen Diyarbekirspor’da başkan vekilliği görevinde bulunmuştu.

Gençlerbirliği’nde yeni yönetimin önümüzdeki günlerde görev dağılımını netleştirmesi bekleniyor.