USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Genç Tasarımcılar Usta İsimle Aynı Sahneye Çıkıyor

Ergani’de düzenlenecek Kariyer Planlama Programı kapsamında moda tasarımcısı Recep Demiray, öğrencilerle buluşarak deneyimlerini paylaşacak; etkinlik, sergi ve mini defileyle renklenecek.

Genç Tasarımcılar Usta İsimle Aynı Sahneye Çıkıyor

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde, genç tasarımcı adaylarını sektörün deneyimli isimleriyle buluşturan önemli bir etkinliğe imza atılıyor. Ergani Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından organize edilen “Kariyer Planlama Programı” kapsamında, moda tasarım alanında tanınan isimlerden Recep Demiray, öğrencilerle bir araya gelecek.

Moda tasarım bölümü öğrencilerinin mesleki gelişimlerine katkı sunmayı amaçlayan programda, öğrencilerin eğitim süreçlerinde edindikleri bilgileri pekiştirmeleri ve kariyer hedeflerini daha net bir şekilde belirlemeleri hedefleniyor. Aynı zamanda mezuniyet sonrası çalışma alanlarına ilişkin farkındalık kazandırılması da etkinliğin temel amaçları arasında yer alıyor.

Program çerçevesinde gerçekleştirilecek söyleşide Recep Demiray, moda dünyasındaki tecrübelerini öğrencilerle paylaşacak. Söyleşinin, gençlerin vizyonlarını genişletmesi, mesleki motivasyonlarını artırması ve yeni nesil tasarımcılara ilham vermesi bekleniyor.

Etkinlik yalnızca söyleşiyle sınırlı kalmayacak. Öğrenciler tarafından hazırlanan tasarımların sergileneceği programda, mini defile sunumu, slayt gösterimleri ve uygulamalı etkinlikler de yer alacak. Böylece katılımcılara hem teorik hem de pratik açıdan zengin bir deneyim sunulacak.

Kariyer Planlama Programı, 27 Nisan 2026 tarihinde Ergani Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi atölyesinde gerçekleştirilecek.

o sohbet