Ana içeriğe geç

İstanbul’da Sel: Ayazağa’da Cansız Beden Bulundu

İstanbul’da etkili olan sağanak yağışın ardından yaşanan selin bilançosu ağırlaşıyor. Sarıyer’in Ayazağa Mahallesi’nde, Kağıthane Deresi’nin taşması sonucu bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

SON DAKİKA
İstanbul’da Sel: Ayazağa’da Cansız Beden Bulundu
1 / 2

İstanbul’da etkili olan sağanak yağışın ardından yaşanan selin bilançosu ağırlaşıyor. Sarıyer’in Ayazağa Mahallesi’nde, Kağıthane Deresi’nin taşması sonucu bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Kent genelinde sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükselirken, kayıp 3 kişiyi bulmak için arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Ayazağa’da acı gelişme

İstanbul’da şiddetli yağışların ardından meydana gelen selin etkilerini azaltmak ve kayıp vatandaşlara ulaşmak amacıyla ekiplerin çalışmaları devam ediyor. Sarıyer ilçesine bağlı Ayazağa Mahallesi’nde yaşanan son gelişme ise felaketin boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Kağıthane Deresi’nin taşmasının ardından bölgede bulunan bir köprünün altında bir kişiye ait cansız beden bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile sağlık ekipleri yönlendirildi.

Cansız bedenin bulunduğu noktadan çıkarılması için ekiplerin başlattığı çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Kayıp 3 kişi için arama çalışmaları sürüyor

İstanbul genelinde etkili olan sel felaketinde yaşamını yitirenlerin sayısı 4’e yükseldi. Kayıp olduğu bildirilen 3 kişiye ulaşmak için arama kurtarma ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Bölgede selin yol açtığı hasarın giderilmesi ve vatandaşların güvenliğinin sağlanması için de çalışmalar devam ediyor. Yetkililerin olayla ilgili incelemeleri sürerken, arama kurtarma faaliyetlerinden gelecek yeni bilgiler bekleniyor.

 

E-Gazete
02.11.2026 Tarihli Gazetemiz
Daha fazla yükle