USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Mardin’de iş kazası 1 ölü

Mardin’in Artuklu ilçesinde bir tavuk çiftliğinde forkliftle indirilmeye çalışılan elektrik trafosu devrildi. Trafonun altında kalan 62 yaşındaki T. Ç. olay yerinde yaşamını yitirdi.

Mardin’de iş kazası 1 ölü

Mardin’in Artuklu ilçesinde bir tavuk çiftliğinde elektrik trafosunun indirilmesi sırasında meydana gelen kazada 62 yaşındaki T. Ç. hayatını kaybetti.

Kaza, Ortaköy ile Göllü mahalleleri arasında bulunan bir tavuk çiftliğinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, palet üzerinde taşınan elektrik trafosu forklift yardımıyla indirildiği sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle devrildi.

Bu sırada çalışma alanında bulunan T. Ç., tonlarca ağırlıktaki trafonun altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı kontrolde, T. Ç.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemi alarak olayla ilgili inceleme başlattı.

Yapılan incelemelerin ardından T. Ç.’nin cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Forklift operatörü gözaltına alındı

Kazanın ardından forklift operatörü M.B., jandarma ekiplerince gözaltına alındı. M.B.’nin işlemlerinin ardından adli sürecin yürütüleceği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında kazanın nasıl meydana geldiği ve sorumluluğun bulunup bulunmadığı araştırılıyor.

KAYNAK : İLKHA